Straniu si de neinteles. Ultimul interviu al Madalinei Manole: ”Sunt o artistă împlinită, o mamă şi o femeie fericită. Am fost cea mai fericită mămică de pe pământ în clipa în care mi-am strâns puiul în braţe”. UPDATE: Agerpres afirma ca a fost “o compilatie” :(

Ultimul interviu a fost acordat Agerpres, pe 13 iulie, cu mai putin de 12 ore inainte sa moara: Mădălina Manole se consideră o femeie şi o mamă fericită, nu doar o artistă împlinită, afirmând că darul cel mai de preţ pe care l-a primit vreodată este micuţul Petru, care acum are un an.

Acum, darurile pe care le apreciază sunt un zâmbet, un cuvânt al celui mic.

”Sunt o artistă împlinită, o mamă şi o femeie fericită. Am fost cea mai fericită mămică de pe pământ în clipa în care mi-am strâns puiul în braţe”, a declarat artista.

Anul acesta, Mădălina Manole a adus pe piaţa muzicală un nou album – “09 Mădălina Manole” – care conţine 12 piese şi pe care l-a terminat de înregistrat la sfârşitul lunii ianuarie, după o perioadă în care şi-a dedicat în totalitate timpul băieţelului ei.

“Sunt melodii noi, câteva cântate în limba engleză, în care se vor regăsi îndrăgostiţii. ‘Viaţa e frumoasă lângă tine’, ‘Marea dragoste’, ‘Sunt îndrăgostită’, ‘Cineva chiar te iubeşte’ sau ‘Without You’ sunt câteva dintre melodiile pentru îndrăgostiţi. Am şi o baladă, pentru că n-am cum să-i uit pe cei care sunt mai puţin norocoşi în iubire. Balada se numeşte ‘Suflet gol’ şi cred că am să-i cam răscolesc pe cei mai nenorocoşi în iubire, nu am ce să fac”, a declarat pentru AGERPRES Mădălina Manole.

Ea a precizat că, deşi materialul era gata de ceva vreme, a amânat lansarea lui pentru că pe “lista sufletului său” erau trecute câteva vise, neîmplinite până anul trecut: “o căsuţă, un copil şi omul care să-i stea alături la bine şi la greu”.

Mădălina descrie relaţia sa cu fanii printr-o strofă a unei melodii: ”Sunt şi eu tot aşa cum sunteţi voi/ Şi mă simt de parc-aş fi o mică stea/ Trec mereu printre secete şi ploi/ Dar mi-e bine când vă ştiu în faţa mea!”.

Miercuri, Mădălina Manole împlineşte 43 de ani şi se poate declara un om fericit.

Mădălina s-a născut la 14 iulie 1967, la Vălenii de Munte. A studiat chitara şi a început să compună muzică folk pe versurile unor poeţi consacraţi. Prima compoziţie proprie a fost “Toamnă nouă”.

Debutul muzical a fost la 15 ani, în Cenaclul Tineretului prahovean. Împreună cu Ştefania Ghiţă a format duetul Alfa şi Beta cu care a participat la spectacolele Cenaclului Flacăra. A devenit cea mai tânără membră a Cenaclului Serbările Scânteii Tineretului. Între anii 1982 şi 1985, Mădălina Manole a urmat cursurile Şcolii Populare de Artă, clasa Mihaela Runceanu – Ionel Tudor.

În anul 1988, Mădălina a participat la Festivalul Mamaia cu piesa ”Un om sentimental”, compusă de Şerban Georgescu. Este începutul unei colaborări de succes între cei doi. În anul 1991, obţine discul de aur pentru albumul ”Fată dragă”, iar în 1993 este desemnată cea mai bună artistă pop în clasamentele realizate de Radio Contact, fapt care îi aduce o invitaţie la Bruxelles unde filmează videoclipul pentru piesa ”Să nu mă minţi”.

În anul 1995, cântă la Bucureşti în deschiderea concertului Whigfield, iar, un an mai târziu, în deschiderea concertului Los del Rio. În anul 1997, lansează albumul ”Lină, lină Mădălină”, un album cu melodii din repertoriul unor mari interprete ale folclorului românesc – Maria Tănase, Maria Lătăreţu, Ileana Sărăroiu, Lucreţia Ciobanu, Mioara Velicu.

Tot în 1997, ia fiinţă Asociaţia Culturală Mădălina Manole, cu caracter cultural şi umanitar.

Anul 2000 îi aduce distincţii pentru cea mai bună interpretă pop şi cea mai bună voce feminină a anului la Premiile Radio România şi respectiv, Premiile Industriei Muzicale din România. Tot în 2000, albumul ”Dulce de tot” este apreciat cel mai bun album pop de Radio România Actualităţi.

În 2003 lansează ”A fost, va fi iubire”, care cuprinde 11 cântece compuse de ea, pe versurile Roxanei Popescu. Cel mai recent album este cel apărut anul acesta – ”09 – Mădălina Manole”.

Mădălina Manole este căsătorită cu Mircea Petru, inginer de sunet, şi au un băieţel în vârstă de un an. AGERPRES

Vezi si https://madalinamanole.ro/

Print Friendly, PDF & Email
You can leave a response, or trackback from your own site.

2 Responses to “Straniu si de neinteles. Ultimul interviu al Madalinei Manole: ”Sunt o artistă împlinită, o mamă şi o femeie fericită. Am fost cea mai fericită mămică de pe pământ în clipa în care mi-am strâns puiul în braţe”. UPDATE: Agerpres afirma ca a fost “o compilatie” :(”

  1. DUMNEZEU S-O IERTE! NIMENI NU STIE CE ESTE IN SUFLETUL OMULUI, CATA DURERE, SUFERINTA, NEFERICIRE POATE CUPRINDE. SI TOTUSI NU POT SA CRED CA ESTE SINUCIDERE!

Leave a Reply

Powered by WordPress

toateBlogurile.ro

customizable counter
Blog din Moldova