Cristian Tabara, cercetat pentru viol asupra unei fetite de 11 ani. De cosmar… Vrea vreun serviciu sa-l tina mai bine in mana, sa-l lase din mana sau chiar s-a intamplat aceasta dementa? Doua din trei. Fosta sotie il scuza invocand impotenta

Cristian Tabără, Directorul Departamentului Film al TVR, este cercetat de procurorii bucureşteni pentru viol, în urma plângerii depuse de o fetiţă de 12 ani, fiica uneia dintre fostele lui iubite. Acesta neagă vehement acuzaţia.

“În dosarul penal cu numărul 2279/P/2010, procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 2 Bucureşti desfăşoară acte premergătoare începerii urmăririi penale împotriva numitului Tabără Cristian sub aspectul săvârşirii infracţiunii de viol asupra unui minor, faptă prevăzută de articolul 197 alineatul 3 din Codul Penal”, a precizat, ieri, pentru EvZ, purtătorul de cuvânt al Parchetului, procuror Alexandra Lăncrănjan.

La alineatul 3 e prevăzut că “pedeapsa este închisoarea de la 10 la 25 de ani şi interzicerea unor drepturi, dacă victima nu a împlinit vârsta de 15 ani”.

Conform unor surse din rândul anchetatorilor, copilul a fost audiat de un  ofiţer judiciarist, a fost consultat un psiholog şi, în opinia acestora, nu are un comportament disimulat.

Copilul a descris în amănunt faptele care ar fi fost comise cu mai mult timp în urmă. În astfel de cazuri, ancheta merge mai departe, deoarece fiind vorba despre un copil ale cărui mărturii par credibile, nici retragerea plângerii nu înlătură răspunderea penală“, au conchis sursele citate.

Declaraţia mamei

“Am vrut să o ţin departe de un eventual scandal de presă. Vreau să-mi protejez copilul. A trecut dea printr-o mare traumă. Un scandal de presă e ultimul lucru de care ar avea nevoie. A fost cumplit pentru ea. Eu şi Cristian Tabără ne-am despărţit între timp. Însă cea mică a insistat să facă asta. A insistat să meargă la poliţie. A depus o plângere după un an de la… acel moment. Nu a fost vorba despre un viol propriu-zis. Să nu vă imaginaţi că s-a ajuns acolo. A fost vorba despre… nici nu ştiu cum să-i spun…”, a declarat şi mama fetiţei.

Contactat de Evz, Cristian Tabără a refuzat să vorbească despre ceea ce el a catalogat a fi “o proste”: “Mi se pare o mare prostie. Pe mine nu m-a anunţat nimeni, nici poliţia, nici parchetul. Eu nu ştiam nimic despre aşa ceva”.

Fosta soţie: “Nu-l cred în stare să facă asta”

De partea cealaltă, fosta soţie a directorului TVR, Daiana Gender, susţine că nu-l crede în stare pe Cristian Tabără – cel cu care a fost căsătorită timp de mai bine de un an – să-i facă rău unui copil. Daiana Gender, medic veterinar, a fost si sotia controversatului ziarist si patron media bihorean Bandi Pista Narcis Fekete si in prezent este directoarea ZOO – Oradea (Vezi Imagini Video: Noul administrator de la Zoo )

“Dacă există un dosar penal, Cristian se află într-adevăr într-o situaţie destul de neplăcută. Se poate acoperi însă cu acte medicale că nu poate comite un viol. Nu am cum să-l apăr, nici nu-l pot incrimina. Şi nu vreau să vorbesc despre problemele lui de sănătate, care au dus şi la divorţul nostru. Din punctul meu de vedere, căsnicia noastră putea fi anulată imediat. Dar, atunci când ne-am căsătorit nu am luat în calcul toate aspectele. Eu am vrut o familie normală, am vrut copii, aşa încât, după un an şi două-trei luni căsnicia noastră s-a desfăcut în 24 de ore”, a explicat Daiana Gender.

“E drept că de atunci au trecut 20 de ani. În timp, oamenii se mai schimbă, dar nu cred că ar face aşa ceva, mai ales unui copil. Sunt convinsă că se va acoperi de acte medicale şi-şi va angaja avocaţi care să-l apere”, a încheiat aceasta.

Surse: Adevarul si EvZ

Cunoscut jurnalist şi prezentator TV, Cristian Tabără şi-a început cariera jurnalistică in 1990 la “Gazeta de Vest”, perioada in care a intrat si la Facultatea de Teologie Ortodoxă. Ulterior a decis sa lucreze o bună parte din cariera sa la Pro TV, post remarcat prin programa sa violenta si anti-ortodoxa. La începutul acestui an, a concurat pentru un post la TVR 1, pe care l-a si castigat. Acum e director al Departamentului Film si are o emisiune saptamanala, Ca la Carte.

Print Friendly, PDF & Email
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

Powered by WordPress

toateBlogurile.ro

customizable counter
Blog din Moldova