Maria Apostol, iubita lui Adrian Sarbu, boss-ul ProTv, martorul iubitei lui Cristi Tabara, in scandalul presupusului violul asupra minorei Alexandra Bodnaru

Ziarul Ring informeaza: Noi declaraţii-şoc apar în cazul acuzaţiei de viol pe care o fetiţă de 12 ani a făcut-o la adresa realizatorului TV Cristian Tabără. Mama Alexandrei, Alina Bodnaru, ne-a dezvăluit că printre martorii care ştiau ce a făcut Tabără şi pe care i-a menţionat în declaraţia de la poliţie se află mâna dreaptă a patronului MediaPro, Maria Apostol, director de comunicare al trustului (si iubita boss-ul, Adrian Sarbu – n.m.) , şi fosta ei şefă de la emisiunea „Poveştiri de Noapte”, Ionela Bănărescu.

Scandalul în care este implicat omul de televiziune Cristian Tabără a luat în ultimele zile o amploare din ce în ce mai mare după ce tot mai multe voci confirmă acuzaţiile de agresiune sexuală şi viol lansate de fiica Alinei Bodnaru, fost reporter la Acasă TV. Mama minorei, fostă iubită a lui Tabără, ne-a dezvăluit că fapta actualului director al Departamentului de Film al TVR poate fi confirmată de doi martori: Maria Apostol, directorul de PR al trustului MediaPro, şi Ionela Bănărescu, fosta ei şefă de la Pro TV, producătoarea emisiunii „Poveştiri de Noapte”. „Aceste două persoane au aflat în acea perioadă, direct de la Cristian Tabără, întreaga întâmplare şi de aceea le-am şi menţionat în declaraţia scrisă pe care am făcut-o la poliţie împreună cu fiica mea”, ne-a spus mama fetiţei.

„Din acest motiv a plecat din Pro TV”

Alina Bodnaru a adăugat şi faptul că agresiunea sexuală făcută de Tabără este şi cauza principală pentru care acesta şi-a schimbat locul de muncă. „Din acest motiv a plecat din Pro TV, dar nu cred că persoanele din conducere ar recunoaşte aşa ceva pentru că au o politică de imagine foarte strictă”, ne-a explicat aceasta.

Şefa de la PR nu neagă acuzaţiile
Contactată de „ring”, mâna dreaptă a bossului Adrian Sârbu, Maria Apostol, ne-a oferit un răspuns neutru: „Nu pot să fac niciun alt comentariu legat de viaţa privată a unui fost colaborator”. Referitor la motivul pentru care Tabără a plecat la televiziunea publică, ea ne-a spus că acesta „a părăsit Pro TV în urmă cu un an, pentru ca îşi dorea, potrivit propriilor declaraţii de la vremea aceea, să lucreze în spatele camerelor; în acea perioadă, el aplicase pentru un concurs la TVR”.

„Când am aflat incidental ne-am hotârât să ne despărţim. El a vrut să ne împăcăm a spus că regretă ce a făcut şi s-a rugat mult timp de mine să-l iert, dar nu mai era cazul.”, Alina Bodnaru, mama fetiţei.

Bogdan Cotigă / Ziarul Ring

Print Friendly, PDF & Email
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

Powered by WordPress

toateBlogurile.ro

customizable counter
Blog din Moldova