Sotul Madalinei Manole a mintit. Cei doi nu au baut pic de sampaniei in noaptea mortii artistei. Medicii legisti confirma prin analiza toxicologica minciuna lui Petru Mircea

Ziarul National: Legiştii confirmă: În noaptea tragediei, Mădălina Manole nu a băut şampanie

În interviul pe care l-a dat în 20 iulie, la şase zile de la sinuciderea Mădălinei Manole, soţul acesteia, Petru Mircea, spunea: “După ce vor ieşi rezultatele examenului toxicologic, am să închid multe guri!”. Ieri, rezultatele au fost date publicităţii şi nu sînt de natură să închidă nicio gură, decît, eventual, pe cea a îndureratului soţ care spunea că în noaptea tragediei ar fi ciocnit o cupă de şampanie cu soţia sa.

Medicii legişti nu au găsit nici urmă de alcool în sîngele Mădălinei. De asemenea, toate speculaţiile privind pastilele de slăbit, sibutramina, antidepresivele sau drogurile pe care le-ar fi consumat Mădălina s-au dovedit a fi simple speculaţii. Iată ce declară Dan Dermengiu, directorul general al Institutului de Medicină Legală “Mina Minovici: “Nu am descoperit alcool în sînge şi nici alte substanţe cum ar fi barbiturice, droguri sau produse pentru slăbit la analiza toxicologică făcută în cazul Mădălinei Manole. Este doar o cantitate foarte mare de Furadan. Nu putem stabili care a fost concentraţia pe care o avea Furadanul ingerat de artistă. Am cerut procurorilor să ne trimită o probă din flaconul ridicat din casa Mădălinei Manole, pentru a putea compara dacă produsul ingerat are aceeaşi concentraţie cu cel din flacon.” Din punctul de vedere al legiştilor, raportul în cazul Mădălinei Manole se consideră încheiat, singurul aspect care mai trebuie clarificat fiind concentraţia pesticidului care a ucis-o pe artistă.

B.Z. / 13.08.2010

Vezi si: Ipotezele crimei si ipotezele sinuciderii in Cazul Madalina Manole. Cele 10 variante ale SMS-ul “de adio”

Print Friendly, PDF & Email
You can leave a response, or trackback from your own site.

2 Responses to “Sotul Madalinei Manole a mintit. Cei doi nu au baut pic de sampaniei in noaptea mortii artistei. Medicii legisti confirma prin analiza toxicologica minciuna lui Petru Mircea”

 1. Anonim says:

  Parintii sotului Madalinei sunt niste sectanti periculosi, “Martori ai lui Iehova”. Nu e primul caz in Romania in care sectantii “sinucid” o persoana pentru a-si insusi averea acesteia.
  Personal consider ca Madalina a fost omorata de sot si de soacra. Probabil ca intai au adus-o in stare de inconstienta, iar dupa aceea i-au turnat pe gat Furadanul. Doar daca i-ar fi fost turnat pe gat in timp ce ea era lesinata, ar fi putut ajunge in stomacul ei o cantitate atat de mare.
  Cred ca la sosirea acasa a Madalinei, ea a baut poate niste apa sau suc sau chiar “sampania” de care vorbeste sotul, in acel lichid fiind puse si cateva picaturi de Furadan. Nu mult, dar suficient incat cateva minute mai tarziu ea sa aiba stare de voma si sa mearga la baie sa vomite, unde probabil s-a accidentat la cap. Mai mult ca sigur ca voma gasita pe jos, s-a produs in urma ingestiei otravii puse in paharul de apa, suc etc de catre sot. A vomitat totul, de aceea nu s-a mai gasit nimic in stomac. Insa deja Furadanul ajunsese in sange si Madalina intrase in coma. In acea situatie, sotul si soacra i-au turnat pe gat restul de Furadan si au omorat-o.
  Sau poate ca sotul si soacra dupa ce au adus-o in stare de inconstienta i-au spalat stomacul, ca sa nu se gaseasca alte substante puse de ei in bautura Madalinei.
  Medicii legisti au declarat si ca Madalina nu mancase nimic de 12 ore, ceea ce mi se pare extrem de suspect. Cum e posibil ca o persoana sa nu manance nimic o zi intreaga, dar sa munceasca, sa cante, sa faca o gramada de chestii, iar seara cand vine acasa iarasi sa nu manance nimic?
  Singura explicatie e ca i-au spalat stomacul.

Leave a Reply

Powered by WordPress

toateBlogurile.ro

customizable counter
Blog din Moldova