“Stimatii tovarasi” Ion Ilici Iliescu si Mihail Sergheevici Gorbaciov se pupa din nou pe obrajori, de data asta la Sofia, in prezenta oligarhului rus Aleksandr Lebedev. PLUS: Medvedev l-a destituit pe Lujkov, primarul mafiot al Moscovei

Karadeniz Press: Ultimul lider al URSS, Mihail Gorbaciov si fostul presedinte al Romaniei, Ion Iliescu, se vor intalni pentru a doua oara anul acesta, la Sofia de aceasta data, la un dineu cu premierul Bulgariei, Boiko Borisov, cu ocazia unui forum ce va avea loc la 7 octombrie la Sofia, printre oaspeti figurand nume celebre ale elitei politice mondiale, relateaza cotidianul sofiot Standart. Parintele Perestroikai, Mihail Gorbaciov, vine in Bulgaria la 7 octombrie, pentru a participa la forumul “Europe Looks Eastwards”, care va reuni o elita politica mondiala, anunta cotidianul bulgar Standart. Dupa prima zi de discutii, premierul Boris Borisov va fi gazda lui Gorbaciov, la un dineu pe care il va da la resedinta sa de la Boiana si la care sunt invitati sa participe aproape 70 de reprezentanti ai elitei politice mondiale, sustine profesorul Zaharia Zahariev, organizatorul forumului. In afara de Gorbaciov, alti oaspeti asteptati sunt fostul premier al Spaniei Felipe Gonzalez, fostul premier al Turciei Mesut Yilmaz, fostii ministri de externe Hans Dietrich Genscher (Germania) si Aleksandr Bessmertnih (Rusia), precum si fostul presedinte roman Ion Iliescu, scrie Standart. La discutii vor participa politicieni si experti, intre care Dimitri Simes, presedintele Centrului Nixon si jurnalist la New York Times si Newsweek, precum si oligarhul rus Aleksandr Lebedev. Conferinta este organizata de Forumul pentru Politici Noi, condus de Mihail Gorbaciov, si de fundatia bulgara Slavii, condusa de Zaharia Zahariev. Conferinta va avea loc la hotelul Sheraton din Sofia si va fi deschisa de premierul Boris Borisov.

Continuarea articolului lui Razvan Iorga la Karadeniz Press

Vezi si: Medvedev l-a destituit pe primarul Moscovei

Print Friendly, PDF & Email
You can leave a response, or trackback from your own site.

4 Responses to ““Stimatii tovarasi” Ion Ilici Iliescu si Mihail Sergheevici Gorbaciov se pupa din nou pe obrajori, de data asta la Sofia, in prezenta oligarhului rus Aleksandr Lebedev. PLUS: Medvedev l-a destituit pe Lujkov, primarul mafiot al Moscovei”

  1. lunetistu says:

    Trebuie sa fii cretinoid sa citesti aceatsa stire in felul asta. In ,loc sa fim incantati ca un reprezentant al Romaniei participa la o intalnire a fostilor sefi de stat, se interpreteaza chestia asta luind din lista de sefi de stat numai pe “comunistii” Iliescu si Gorbaciov pentru a face remarca securista de mai sus. Inteleg disperarea oamenilor lui basescu ca nimeni nu-l baga in seama dar de aici pana la a cobori in derizoriu un eveniment ca cvel de la Sofia este nu nunm ai penibil dar de-a dreptul jegos. Caraghios este ca fotografia alaturata il are in cadru si pe fostul presedinte Constantinescu. O fi si dumnealui “comunist”?

  2. VR says:

    Ha, ha, ha! Constantinescu? Mai rau! 🙂

Leave a Reply

Powered by WordPress

toateBlogurile.ro

customizable counter
Blog din Moldova