Putin a mancat bataie de la tanti Liudmila. FOTO/VIDEO/INFO

Foto mai sus de miercuri, 27 octombrie. Info mai jos din 18 octombrie:
Premierul rus Vladimir Putin şi soţia sa Liudmila au apărut din nou împreună. Apariţia a avut loc în contextul în care cei doi au fost înregistraţi la recensământul populaţiei din Rusia. Secretarul de presă a lui Putin a profitat de ocazie, pentru a dezminţi oficial zvonul că premierul ar fi divorţat. El a precizat că singurul motiv pentru care cei doi soţi sunt văzuţi rar împreună este că Putin are foarte mult de muncă.

În faţa fotografilor şi operatorilor care le-au umplut locuinţa, Liudmila şi Vladimir Putin au dorit să apară ca o familie rusă obişnuită. Funcţionara venită pentru recensământ a părut că se scuză pentru o întrebare care, într-adevăr, i-a distrat foarte tare pe cei doi soţi.

Putin şi-a declarat, ca loc de naştere, Leningrad, numele sovietic al oraşului Sankt-Petersburg.

Presa rusă de scandal scria încă de anul trecut că Putin ar fi divorţat în secret, pentru a se însura cu o fostă campioană de gimnastică, mult mai tânără ca el. Premierul a reacţionat în stilul propriu, spunându-le ziariştilor “să nu-şi mai bage nasurile murdare” în viaţa lui personală.

De curând, Patriarhia Moscovei a fost cea care a dezminţit un zvon şi mai spectaculos: Liudmila Putina s-ar fi călugărit şi ar fi devenit chiar stareţa unei mănăstiri. În orice caz, la această discuţie, cei doi soţi au părut să se înţeleagă foarte bine.
Antena 3

Print Friendly, PDF & Email
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

Powered by WordPress

toateBlogurile.ro

customizable counter
Blog din Moldova