Unul dintre primarii Capitalei este homosexual si pedofil. FOTO – UPDATE

You can leave a response, or trackback from your own site.

15 Responses to “Unul dintre primarii Capitalei este homosexual si pedofil. FOTO – UPDATE”

  1. Doru says:

    dar proprietarii/locatarii acelui bloc,fara acordul carora nu putea sa fie pus afisul, ăia cum sunt?

  2. VR says:

    Pensionari lihniti de foame…

  3. Razvan says:

    Da, dar mai degraba habar nu au avut. Suntem o asociatie, blabla, drepturile omului, blabla, egalitate, libertate, fraternitate, blablabla. Se cheama “entrism” (https://en.wikipedia.org/wiki/Entrism).

    Cu niste mosnegi lihniti, care prea destepti nu au fost nici inainte, darmite dupa, porcaria s-a savarsit pe nesimtite.

    Dar stati linistiti, oameni destepti si cu bani sunt la fel de tolomaci cand vine vorba de manipulare. Habar nu au ce li se intampla. Poate urla realitatea la ei, ii poate lovi in moalele capului. Nu. Se agata de o dogma tampite, mult peste limita ridicolului absolut.

    Este incredibil.

  4. Stan Stefan says:

    Cum se poate da jos? eu ma ocup de asta dati-mi ceva idei

  5. mihai says:

    Incredibil…

  6. Iustina Bacosca says:

    Anti-crestinesc. Abject! Inuman!
    Au minte scurta homosexualii. De ce nu se indreapta? Homosexualitatea este un MARE pacat. Homosexualii sunt oameni si au dreptul si ei la mantuire, dar sa se fereasca de aceasta patima si sa se indrepte. Au uitat ce au patit locuitorii Sodomei si Gomorei?
    Vai de noi! Din ce in ce mai mult, in lumea asta, totul devine absurd….

  7. jan dinu says:

    LIhniti de foame ….pensionarii din Blv. Carol cu Moshilor ??!
    Eu nu puteam s-am asemenea imaginatie …”metaforica “..!
    Shi daca acolo este “Clubul Vesel” unde se intilnesc ziua pe intuneric …
    pentru initiere “frateasca “…a noilor “elite” conducatoare ??
    JUrnalismul shi “blogarismul ” nu se face doAR in fatza PC la cafea
    in bucatarie … curajoshii mai merg shi pe teren ….apasind
    la soneriile “gazdelor ” care n-au ce pune pe masa …
    Aici primarul din Portland – OR este homo cu multi “tovarashi
    \shi tovarase …dar n-ar indrazni chiar un asemenea “act comercial “…!
    Rushine rumani – Rushine Rumania – !
    Jan Dinu – Portland – Oregon – USA

  8. radu andrei says:

    Homosexualii care doresc să devină oameni normali pot apela la serviciile specialiștilor în psihiatrie ,psihologie și neurologie din următoarele instituții:
    1] National Asociation for Research and Therapy of Homosexuality,din SUA, site http://www.narth.com
    2] Albert Einstein Hospital,SUA,pr.dr.Socorides
    3] Clinica din Encido,California,SUA,pr.dr.Nicholosy
    4] General Allgemeines Krankenhaus,Viena,Austria-cel mai mare spital din Lume.

    Homosexualitatea-boală psihică cu transmitere prin telepatie nu este o idee literară,ci concluzia la care au ajuns psihiatrii practicieni de la cea mai mare clinică din Viena-Austria specializată în tratarea acestei boli.După ce au descoperit că homosexualitatea nu este o aberație genetică și nu se transmite în urmași ,prin relații heterosexuale ocazionale,ei i-au căutat cauzele în alte organe ale trupului omenesc,cu scopul de a găsi metode de tratament adecvate.Cercetările au durat câteva decenii din timpul războiului rece și s-au finalizat cu un mare succes;mecanismele acestei boli urâte au fost descoperite și s-au pus la punct metode de decondiționare eficiente.

    Pentru a înțelege corect mecanismele acestei boli,trebuie să dețineți cunoștințe detaliate și exacte despre psihicul uman și telepatie.Subconștientul uman,marele regulator al funcțiilor vitale,are capacitatea de a prelua și aplica în practică orice mesaj adevărat sau fals,rațional ori emoțional,care a trecut pragul conștiinței.In acest scop,el folosește mecanismele genetice,neuro-hormonale și fiziologice ale organismului deservit.Mesajul telepatic constă într-o emisie bioenergetică cu o puternică încărcătură emoțională,lansată de creierul limbic, în jurul capului,pe distanțe care pot atinge și mii de kilometri.Nu poate fi ecranată cu nici un mijloc tehnic cunoscut și produce cele mai mari efecte în imediata vecinătate.In concret,această emisie pătrunde în creierele limbice ale persoanelor compatibile ori cu un psihic sensibilizat,se fixează ca o sugestie mută și începe să producă efecte.Subconștientul care a recepționat un astfel de mesaj telepatic produce schimbări genetice,prin mecanismul dublurii verbale,neuro-fiziologice și emoționale în organismul contaminat.Astfel,individul al cărui psihic a fost agresat telepatic cu un mesaj homosexual începe să simtă inexplicabile pulsiuni și atracții sexuale pentru persoanele de același sex,chiar și la vârste mai înaintate.Foarte puțini rezistă acestor presiuni psiho-instinctuale nefirești,se chinuie psihic și se decondiționează rareori,prin autosugestie empirică sau organizată.Agresiunea homosexuală este folosită în războiul psihologic mondial,de către servicii secrete,cu scopul de a contamina și a compromite lideri politici,religioși,de opinie etc..

    Medicii austrieci au pus la punct un tratament de decondiționare a homosexualilor,bazat pe mecanismul plăcere-durere descoperit de savantul rus Pavlov.Ei asociază impulsurile homosexuale cu o suferință intensa[șoc electic] și reacțiile firești,heterosexuale,cu o intensă plăcere[stimularea centrilor nervoși ai plăcerii].Zeci de mii de homosexuali voluntari au fost tratați cu acest procedeu.Printre ei se numără și câțiva români ale căror tratamente au fost subvenționate de statul socialist.Unul dintre ei trăiește în București,se află în relații bune cu psihiatrul român care l-a supravegheat după decondiționare și nu manifestă nici o înclinație nefirească.Este căsătorit și are doi fii normali d.p.d.v. sexual.Descoperirile medicilor austrieci sunt bine cunoscute în cercurile științifice mondiale,însă interese oculte se opun declarării homosexualității ca boală psihică contagioasă,la care s-ar impune un tratament medical obligatoriu.

    Intr-adevăr,homosexualii sunt bolnavi psihic cu intense trăiri emoționale[implicit cu emisii telepatice puternice],nu neapărat criminale.Indonezienii îi elimină prin condamnare la moarte,pentru a scuti cheltuielile făcute pentru decondiționare.Liderii politico-economici,administrativi și religioși americani și europeni și-au însușit teoria eronată a homosexualității ca fatalitate genetică,teorie fabricată de homosexuali și răspândită de cei interesați de exploatarea acestora în diverse scopuri;politic[voturi],economic[localuri],degradarea personalității umane și propagarea imoralității etc..Oamenii de știință morali au de luptat câteva decenii pentru a legifera descoperirea absolut certă că homosexualitatea este o boală psihică contagioasă prin telepatie și a include-o în rândul bolilor contagioase cu tratament medical obligatoriu.

  9. VR says:

    Am luat nota. Se rezolva. Insa tristul adevar cam acesta e: bannerul le plateste intretinerea batranilor care da, aproape mor de foame ca pensionari!

  10. GA says:

    In Suedia asa ceva nu ar fi fost acceptat!

    GA- Suedia

  11. Maxim says:

    ”Dacă auzi pe cineva hulind pe Dumnezeu în mijlocul târgului,apropie-te de el şi ceartă-l şi de este trebuinţă,loveşte-l peste obraz şi zdrobeşte-i gura,şi se va sfinţi mâna ta prin această lovire.Şi de te vor duce la judecată,du-te;şi de va căuta să te pedepsească judecătorul pentru aceasta ,zi cu îndrăzneală:că l-ai lovit fiindcă a hulit pe Împăratul Îngerilor.Iar de va fi trebulnţă, să suferi şi moarte,pentru că ai înţelepţit pe fratele tău;răbdarea aceasta în loc de mucenicie se va socoti ţie.”Sfântul Ioan Gură-de-Aur,citat de Sf.Nicodim Aghioritul în”Hristoitia”,pag:282,cap.:155,ed.:BunaVestire,Bacău,1997

  12. Dl Maxim says:

    Dl Maxim, asta seamana mai mult a traducere din Coran.

    Cartea lui Dumnezeu te indeamna sa lovesti peste obraz si sa zdrobesti gura?

  13. ion says:

    Poate si-a schimbat parerea intre timp. Din cate stiu eu Sorin Oprescu a spus la tv ca homosexualitatea este o boala. Probabil stie ce spune ca este doctor.

Leave a Reply

Powered by WordPress

toateBlogurile.ro

customizable counter
Blog din Moldova