In ziua jertfei Mantuitorului, sacrifica din putinul tau pentru un suflet de copil, care te asteapta sa-l ajuti, de Sfintele Pasti. Salvati-l pe Marian!

scris de mama, Carmen Mihaela Ciobanu

Mi-am construit templul în jurul unui Punct Fix – Familia. Fericirea mi-am imaginat-o într-un cămin şi Dumnezeu mi-a dat-o. Am cunoscut taina casatoriei şi miracolul creaţiei. În pântecul meu a început să crească încet, ca o floricică dintr-un bob, un prunc. Viitoarele mămici cultivă un soi de comunicare telepatică cu pruncii pe cale să se nască. O mângâiere a pântecului înseamnă „Puiul meu, ce mult te iubesc!”, „Ce mult te aştept!”, „Tu eşti iubirea mea!”. Am simţit mereu că „Te iubesc!” spus copilului meu e prea puţin faţă de ceea ce simt. Iubirea mea nu se poate limita prin cuvinte. E absoluta, deci nelimitată.

Cititi totul la Marian mai are o șansă!

https://helpmarian.wordpress.com/


Print Friendly, PDF & Email
You can leave a response, or trackback from your own site.

2 Responses to “In ziua jertfei Mantuitorului, sacrifica din putinul tau pentru un suflet de copil, care te asteapta sa-l ajuti, de Sfintele Pasti. Salvati-l pe Marian!”

  1. Iustina Bacosca says:

    Parintii sa sune la SILVIA TEODORESCU. Locuieste in Roman si vindeca astfel de boli, cu ajutorul Lui Dumnezeu. Scriitorul Aurel Bruma a scris chiar o carte despre MIRACOLOLELE Silviei: “Silvia-Un miracol”.

    O gasiti la tel . 0745919083

    Domnule Roncea,dati acest nr. de tel. familiei.

    Paste fericit!

Leave a Reply

Powered by WordPress

toateBlogurile.ro

customizable counter
Blog din Moldova