Capitanul Miscarii Legionare in fotografii, unele rare sau inedite. “Pentru Legionari”, o noua editie, cu un Avertisment de Gheorghe Buzatu, la 112 ani de la nasterea lui Corneliu Zelea Codreanu. Singurul discurs audio ramas public

You can leave a response, or trackback from your own site.

8 Responses to “Capitanul Miscarii Legionare in fotografii, unele rare sau inedite. “Pentru Legionari”, o noua editie, cu un Avertisment de Gheorghe Buzatu, la 112 ani de la nasterea lui Corneliu Zelea Codreanu. Singurul discurs audio ramas public”

  1. Fanu says:

    Căpitanul şi Sfinţii Închisorilor sunt esenta lirica a sfinteniei de neam si ţară, PRIN ORTODOXIE

  2. Iustina Bacosca says:

    Avea voce de DOMNITOR! Imi aduce aminte de Stefan cel Mare, Mihai Viteazul…..
    Mai auzim noi astazi o astfel de voce??

  3. Mircea O. says:

    Un post instructiv.

  4. Malos Ioan Florin says:

    Aud pentru prima data vocea Capitanului si sint profund emotionat.Adevarat roman.Sint sigur ca romanismul nu va muri niciodata pentru ca are alaturi Biserica Stabuna,iar Bunul Dumnezeu nu ne va lasa sa ne inghita perfida globalizare.Romani treziti-va,tara are nevoie mai mult ca oricind de cei care simt cu adevarat romaneste.Traiasca Legiunea si Capitanul!!!

  5. Florin says:

    Antonescu nu a distrus legiunea, distrugatoarea legiunii a fost legiunea insasi, Codreanu a spus: “Niciodată Mişcarea Legionară, pentru a birui, nu va recurge la “ideea de complot” sau “lovitură de Stat”. Consider aceasta ca o prostie.”

    Legiunea a lovit in stat, de ce?

  6. VR says:

    Mai documentati-va. ML era deja ciuruita de toate serviciile posibile la data “rebeliunii”.

Leave a Reply

Powered by WordPress

toateBlogurile.ro

customizable counter
Blog din Moldova