TVR, reclama mascata si apoi pe fata la Dilema lui Patriciu si Plesu, in Jurnalul de seara. “Placerile vietii” afecteaza grav sanatatea

“Ora de Ştiri: Cetatea Alba Iulia, renăscută” – se intituleaza o “stire” de ieri a TVR, insotita de comentariul din studio al invitatului “Orei de stiri”, Mircea Vasilescu, redactor sef al Dilemei lui Patriciu si Plesu. In total, aproape cinci minute (!). Promo-ul pe net suna asa:

“Cetatea Alba Iulia capătă pe zi ce trece o nouă înfăţişare: în ultimii 3 ani s-au investit în restaurare peste 70 de milioane de euro.

Cei mai mulţi bani provin din fonduri europene.

Chiar şi în stadiul de şantier, turiştii vin în număr tot mai mare să viziteze cetatea.

Despre această surpriză plăcută pentru români, dar şi pentru turişti, de oriunde ar fi, ne spune mai multe invitatul Orei de Ştiri – Mircea Vasilescu, redactor şef la Dilema Veche.”

“Stirea nationala” de 4 minute si 29 de secunde poate fi vizionata AICI

Ca sa vezi, ce coincidenta!, chiar maine are loc deschiderea “Festivalului Dilema Veche” tocmai la… Alba Iulia. Si nu oricum, ci cu sprijinul Ministerului Culturii si Patrimoniului National (al maghiarilor din Romania). Co-producator: TVR (dupa cum scrie pe afis)! Atentie: “co-producator”, nu “partener media”. Si pentru cine? Cap de afis: poetul-portofel dat in cautare de ANI, Mircea “Fa-te ca lucrezi”. Bun!, din  banutul vaduvei si al pensionarilor sunt sponsorizati de catre onor conducerea TVR, GDS si UDMR bietul filosof Plesu si saracul miliardar Patriciu (biet, sarman, nenorocit, saracan, sarac – adj. s. 1. formula de compasiune crestineasca; 2. vorba din popor atribuita celor aflati cu un picior si jumatate in groapa ca urmare a bolilor cronice dobandite in urma inavutirii hotesti din bunul national si a atacarii continue a fiintei nationale si poporului pe care il paraziteaza). Am inteles ideea cu filantropia. Dar de ce nu pune TVR pe stire un mare “P”? De la “P”-ul lui Plesu si Patriciu, plimbat prin toata televiziunea, de la cap la coada, pentru… “placerile vietii”, vorba afisului lor. Si… dupa? 🙂


Print Friendly, PDF & Email
You can leave a response, or trackback from your own site.

One Response to “TVR, reclama mascata si apoi pe fata la Dilema lui Patriciu si Plesu, in Jurnalul de seara. “Placerile vietii” afecteaza grav sanatatea”

Leave a Reply

Powered by WordPress

toateBlogurile.ro

customizable counter
Blog din Moldova