Profesorul Gheorghe Buzatu a prezis caderea comunismului “curand-curand”, in 1988, la o conferinta din America. Securitatea dixit: “Buzatu Ghe a fost racolat de Serviciul de informatii al SUA” (CIA). Sa fie monitorizat video! DUI CNSAS

“La Universitatea din Portland, Oregon, [Ghe Buzatu] a prezentat o conferinta, unde a afirmat ca el “nu se ocupa de politica si ca socialismul a invins in tarile din rasaritul Europei, inclusiv in Romania, printr-o greseala, insa cei de fata trebuie sa fie linistiti, caci in curand regimurile comuniste din rasaritul Europei, inclusiv cel de la Bucuresti, se vor prabusi”. Auditoriul, format din americani si reprezentanti ai emigratiei romane, a ramas descumpanit la aceste afirmatii aberante”. – Despre previziunea Prof Gheorghe Buzatu facuta in SUA, in octombrie 1988, intr-un Raport “Strict Secret” al Securitatii din 20.1.1989.

Print Friendly, PDF & Email
You can leave a response, or trackback from your own site.

3 Responses to “Profesorul Gheorghe Buzatu a prezis caderea comunismului “curand-curand”, in 1988, la o conferinta din America. Securitatea dixit: “Buzatu Ghe a fost racolat de Serviciul de informatii al SUA” (CIA). Sa fie monitorizat video! DUI CNSAS”

Leave a Reply

Powered by WordPress

toateBlogurile.ro

customizable counter
Blog din Moldova