Hristos s-a Inaltat! Frumusetea divina a vietii din manastirile ortodoxe romanesti: Precum in cer asa si pe pamant. Fotografii la Inaltarea Domnului de Cristina Nichitus Roncea

Vedeti Precum-in-cer.ro de Cristina Nichitus Roncea: Viata in manastirile ortodoxe din Romania. Life inside romanian orthodox monasteries

Mesaj din partea revistei Familia Ortodoxa: Hristos s-a Inaltat!

Dorim să vă anunțăm că termenul de depunere al formularului 230 pentru redirecționarea a 2% din impozitul pe venit a fost prelungit până vineri, 25 mai.
Puteți sprijini activitatea revistei Familia Ortodoxă redirecționând această sumă către Asociația pentru Apărarea Familiei și Copilului, asociație care editează revista noastră. Menționăm că acești 2% sunt reținuți de stat chiar dacă nu vă exprimați opțiunea explicită de a-i redirecționa spre o anumită organizație sau asociație.
Așadar, dacă doriți să ne ajutați astfel, vă rugăm să completați formularul atașat și să-l depuneți la Administrația Financiară de care aparțineți cu adresa din buletin. Formularul poate fi trimis și prin poștă, direct la Administrația Financiară, fiind obligatoriu să aibă data poștei cel târziu 25.05. Cele care vor fi trimise după această dată nu vor fi luate în calcul.
Formularul se completează astfel:
– în dreptul câmpului „Anul” se trece 2011
– la „date de identificare ale contribuabilului” scrieți datele dumneavoastră
– la câmpurile II și III nu completați nimic
– la sfârșit, semnătura dumneavoastră și data completării formularului

Vă mulțumim pentru sprijin!

Redacția Familia Ortodoxă

Print Friendly, PDF & Email
You can leave a response, or trackback from your own site.

One Response to “Hristos s-a Inaltat! Frumusetea divina a vietii din manastirile ortodoxe romanesti: Precum in cer asa si pe pamant. Fotografii la Inaltarea Domnului de Cristina Nichitus Roncea”

  1. Iustina Bacosca says:

    Adevarat s-a inaltat!
    Bucuria si nadejdea noastra.

Leave a Reply

Powered by WordPress

toateBlogurile.ro

customizable counter
Blog din Moldova