22 de milioane de gloante pentru Adrian Nastase. Donatia Roncea.Ro. VIDEO: Masoneria internationala si “privatizarea” SIDEX

Adrian Nastase. Produs al Securitatii. “Grupul de la Trocadero”. Cooptat de aripa KGB-ista a Securitatii. Hot-sef al Romaniei in frunte cu nevasta-sa si clica de jefuitori ai Romaniei, de la Iliescu si pana la Blair, de la Bittner la Fischer-Francu. Si-ar fi tras, cica, un glont in gat (ca parafraza la vorba romaneasca xxxu-te-n gat). Eu, unul, cred ca ar fi meritat nu un singur glont ci vreo 22 de milioane. Pentru ca nimeni nu a facut-o pana acum, fac eu o donatie de gloante, de la “revolutie”. Vreo doua ar putea fi, cred, refolosite. Desigur, n-ar strica si un proces in care sa apara la bara toti pradatorii Romaniei, in frunte cu Ion Iliescu si kaghebistii lui.

Cititi si: Adrian Nastase, sacrificat ritualic de fratii sai masoni chiar inainte de ziua sa de nastere? Viorel Hrebenciuc, ezoteristul-sef al PSD, intareste presupunerea. Antonie Iorgovan, decedat suspect, sustinea ca Nastase este si mason

Documentar video despre masonerie, Tony Blair, Adrian Nastase si privatizarea SIDEX, mai jos:


Print Friendly, PDF & Email
You can leave a response, or trackback from your own site.

4 Responses to “22 de milioane de gloante pentru Adrian Nastase. Donatia Roncea.Ro. VIDEO: Masoneria internationala si “privatizarea” SIDEX”

  1. santinela says:

    Roncea daca mai continui asa vei primi tu ,nu gloante,milioane de pumni in capul tau ala gol !

  2. Andra says:

    Imi place din ce in ce mai mult Razvan Ungureanu si ii doresc succes in cadrul unei noi aliante electorale. Nu ma intereseaza nici faptul ca este francmason, nici ca a fost lansat de Plesu.

    2003 – Mihai Razvan Ungureanu, avansat ca emisar special al Pactului de Stabilitate in Europa de Sud-Est!

Leave a Reply

Powered by WordPress

toateBlogurile.ro

customizable counter
Blog din Moldova