Agentii anti-romani Laszlo Tokes si Viktor Orban ii fac propaganda lui Basescu si cer din nou autonomie pentru “Tinutul Secuiesc”. Romani, mergeti la vot! AJUNGE!

Agentii anti-romani ai Ungariei Laszlo Tokes si Viktor Orban au intrat in hora propagandistilor lui Basescu. Ar trebui, oare, sa ne mire asta? Sau e un raspuns la intrebarea cum a ajuns unul dintre cei mai distrugatori extremisti maghiari din Romania europarlamentar cu voturi de Braila si Tulcea si apoi chiar vicepresedinte al Parlamentului European, functie de unde a atacat si injurat statul roman din toate pozitiile?!

In tot cazul este un raspuns pentru cei care inca nu erau hotarati daca sa voteze sau nu pentru demiterea lui Basescu.

Victor Ponta afirmă că secuimea nici nu există, e ca şi cum s-ar spune că noi nu existăm, că dumneavoastră nu existaţi. Această aroganţă neruşinată nu poate fi descrisă în cuvinte suficient de dure. În tandem cu Ponta, avem de-a face cu preşedinţia xenofobă a lui Crin Antonescu. E bine că pot spune lucrurilor pe nume. Aici avem secuimea care se îneacă în şomaj, de unde pleacă tinerii”, a afirmat Tokes, citat de Mediafax, la Universitatea de Vară a extremistilor maghiari de la “Tusvanyos”.

El a adăugat că la Alba Iulia, după anexarea Transilvaniei la România, “s-a gândit autonomie pentru Transilvania şi pentru maghiari” şi că, împotriva acestor deziderate, s-a produs “colonizarea Ardealului”. Saracul!

“De aceea cerem mai departe – şi vicepremierul Semjen Zsolt şi-a exprimar angajamentul necondiţionat al Guvernului ungar pentru cauza autonomiei – domnule premier (Orban Viktor – n.r.), căutaţi intrumentele pentru a ne oferi un sprijin, să mergem mai departe”, a conchis Tokes Laszlo, fost informator si agent al Securitatilor din RSR si Republica Populara Ungara.

Orban nu s-a lasat nici el mai prejos. Premierul Ungariei le sugerează maghiarilor din România să boicoteze referendumul pentru demiterea lui Traian Băsescu, transmite Gandul. „Le urez românilor şi maghiarilor să ia decizii bune, adică să nu ia nici o decizie!”, a spus Orban, la finalul discursului său din ultima zi a Şcolii de Vară „Tusvanyos” de la Băile Tuşnad.

Victor Ponta declara, în martie 2010, la adunarea organizată la Topliţa de Forumul Civic al Românilor din Covasna, Harghita şi Mureş, că PSD nu va accepta niciodată o modificare a Constituţiei care să prevadă că în România o altă limba decât cea română va fi limbă oficială şi nici faptul ca în România să existe autonomie pe criterii etnice.

El spunea că Ardealul este România, că niciun român nu trebuie să plece din locul în care s-a născut pentru a se simţi în ţara lui şi că el crede că Ţinutul Secuiesc nu este România, pentru că nu există Ţinutul Secuiesc.

Na, ca pana acum nici eu nu eram hotarat. Multumesc Laszlo Tokes – personaj funebru al istoriei recente, decorat de presedintele Traian Basescu cu “Steaua Romaniei” – ca m-ai luminat! La vot, romani!

Desteapta-te, Romane!

Print Friendly, PDF & Email
You can leave a response, or trackback from your own site.

4 Responses to “Agentii anti-romani Laszlo Tokes si Viktor Orban ii fac propaganda lui Basescu si cer din nou autonomie pentru “Tinutul Secuiesc”. Romani, mergeti la vot! AJUNGE!”

  1. Puscasu Vlad Irimie says:

    Frate Roncea,

    https://www.youtube.com/watch?v=fM2gzTscWWk

    pentru suflet,sa asculte fiecare.In ceea ce priveste politica,in foarte multe privinte aveti dreptate.Nimeni nu-i perfect,insa politica a luat-o razna in ultimele luni de zile.Doar bunul Dumnezeu mai poate face dreptate!iar noi avem un neam(parinti,frati,copii,nepoti,rude,prieteni,frati de cruce)de aparat.Asta inseamna inclusiv ca trebuie sa luptam pentru un loc de munca,pentru a supravietui.

  2. cristina poponete says:

    In Romania maghiarii vor face propaganda cui e la putere. Daca maine se schimba culoarea politica a puterii, vor fi aliatii celor de maine, ma rog daca le-a merge…asa au facut pasii mici spre autonomie. Inainte mascat acum in sfarsit pe fata. Iar daca la Tg Mures unii medici romani din sistemul medical de stat isi permit sa se comporte execrabil in raport cu pacientii sa nu ne miram ca dupa ce vor fi dati afara in urma plangerilor acestora vor fi adusi medici maghiari. Si-apoi sa vezi cum azi-maine o sa ti se spuna “nem tudom romanul” cand sa te trateze… Si ce sa faci intre doua rele? Ca pina la urma romanii impli simt zilnic ca asa se pune problema in aceste zone…

Leave a Reply

Powered by WordPress

toateBlogurile.ro

customizable counter
Blog din Moldova