Intrebare-intrebatoare: cine este agentul “idiot” de la B1 TV care urmeaza sa fie deconspirat azi? Sau: Ghici ciuperca cine-i cartita?

Andrei Badin deconspirat

UPDATE: “Idiotul” Andrei Badin, deconspirat ca agent acoperit de catre propria-i mama. VIDEO

Vedeti si:

POLEMOS: Valentin Stan, papuşa secuilor – de Corneliu Florea, special pentru Ziaristi Online

Monument de comemorare a Diviziei de Secui in Transilvania

Pe blogul lui Dan Tanasă, i-am văzut pentru prima data fotografia sub titlul: ’’UN MAIMUŢOI. Profesorul Valentin Stan la universitatea de vară a extremiştilor maghiari’’ Nu mi s-a părut un maimuţoi, ci mai degrabă un şoricel ameţit între doi motani unguri, care păreau în dilemă ce să facă cu amărâtul de şoricel bucureştean: să-i mai dea palincă sau să-l dea pe labele pisoilor secui…

Scandalul “Moştenirea Clandestină” de la TVR. Cristian Troncotă despre Stelică Tănase: “S-a comportat precum vechii activişti de partid culturnici”

Larry Watts in Mostenirea Clandestina - Lucrurile ies la iveala, treptat

A te comporta după aproape un sfert de veac de la căderea comunismului precum vechii activişti de partid, pe care Europa liberă îi numea, pe bună dreptate culturnici este un act mai greu de înţeles şi de calificat.

Jurnalistul Mario Balint despre lucrările lui Larry Watts: “Două cărţi ca doi pumni în gură”. “Aliaţi incompatibili” şi “Cei dintâi vor fi cei din urmă” la Lugoj, Reşiţa şi Timişoara. Urmează: Botoşani, Bacău şi Suceava

Larry Watts la Craiova de Marga Bulugean

La un moment dat, am avut privilegiul să iau un interviu fostului secretar american al apărării, Robert Gates, care, jovial, mi-a trîntit-o din prima: “România, extraordinar, îmi amintesc cînd am fost acolo prima dată, în 1978″!

Prof. Petre Anghel: Un volum de excepţie – „ALIAŢI INCOMPATIBILI” de Larry L. Watts

Larry Watts la Biblioteca Judeteana Gheorghe Asachi din Iasi

Scrisă cursiv, privind obiectiv realitatea, fără idei preconcepute, cartea lui Larry L. Watts, „Aliaţi incompatibili”, este un studiu de excepţie, un dar făcut de un străin istoriografiei române. Autorul şi editura RAO merită nu doar aprecieri, ci şi elogii, iar cartea ar trebui să se afle în biblioteca oricărui român.

Despre Cazul Trosca in ultimul numar al revistei SRI, Intelligence (nr. 26, martie-mai 2014)

SRI Expomil 2013 8

Revista Intelligence poate fi citita si online

Print Friendly, PDF & Email
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

Powered by WordPress

toateBlogurile.ro

customizable counter
Blog din Moldova