Alegeri în Republica Moldova: Nimic nou pe frontul de Est, de la Eminescu încoace. Mişcarea Legionară, reactivată de SUA. Sf. Andrei, Apostolul lupilor din Grădina Maicii Domnului. Bogdan Diaconu vs Filiera maghiară. Doneaza pentru Mihnea!

Mihai-EminescuZiaristi Online:

Alegeri în Republica Moldova? Nimic nou pe frontul de Est… “Moscova râvnește gurile Dunării” – Interviu cu Vlad Cubreacov

BASARABIA Roncea RoPe termen lung, Republica Moldova are toate șansele să revină în contextul din care a fost smulsă în 1940. Actualele turbulențe geopolitice din regiunea noastră sunt provocate de Moscova tocmai pentru a zădărnici parcursul european al Ucrainei și Republicii Moldova. Putem miza în procesul de integrare europeană pe solidaritatea și sprijinul natural al Bucureștiului.

Mişcarea Legionară, reactivată de americani după ce a fost absolvită de orice crime de război – de Ilarion Ţiu

Capitanul Miscarii Legionare Corneliu Zelea Codreanu la Turnu Severin în anul 1925La 76 de ani de la asasinarea Căpitanului Mişcării Legionare, Corneliu Zelea Codreanu, prezentăm o realitate istorică mai puţin cunoscută publicului larg.

 

Elena Solunca Moise: Sfântul Andrei – Ocrotitorul românilor. Apostolul lupilor din Grădina Maicii Domnului. La Mulţi Ani!

Gradina Maicii Domnului din Biserica Romaneasca din Ierusalim - Romania Mare - Eminescu - Ziaristi OnlineCu cinstirea Sf. Andrei intrăm în iarnă, amintind acele „ierni dacice” când, ajuns pe meleagurile noastre, cel dintâi chemat între apostoli vestea pe Adevăratul Mesia.

 

Bogdan Diaconu via Romania Unita Info: Toate retrocedarile pe filieră maghiară din România trebuie verificate la sânge

Dan Tanasa si Bogdan Diaconu la ParlamentUngaria este interesata in mod nepermis de proprietatile din Transilvania si sustine retrocedarile ilegale, ca dovada stand reactia vicepremierului Ungariei Semjen Zsolt la condamnarea deputatului UDMR Marko Attila in cazul “Miko” de la Sfantu Gheorghe. Este nemaivazut in uzantele diplomatice ca un oficial strain sa ia partea unui infractor condamnat de justitia din Romania.

Ajută-l pe Mihnea, un copilaş autist, să răzbească în viaţa. Donează măcar un leu!

Mihnea Dan ChiriacMihnea are nevoie de dumneavoastra, de prietenii lui, pentru ca peste ani sa va poate multumi nu doar prin cuvinte, ci si printr-un zambet si o privire. De abia atunci lumea lui Mihnea va fi si lumea noastra, a tuturor.

Print Friendly, PDF & Email
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

Powered by WordPress

toateBlogurile.ro

customizable counter
Blog din Moldova