Un panou electoral din Piatra Neamt face senzatie pe internet: Votati curvele! Votati hotii! Votati mafia! FOTO

You can leave a response, or trackback from your own site.

6 Responses to “Un panou electoral din Piatra Neamt face senzatie pe internet: Votati curvele! Votati hotii! Votati mafia! FOTO”

  1. Cred ca erau cam 2-3 grade afara. M-am imbracat mai gros si am dat fuga la magazin sa-mi cumpar un tub de spray de culoare neagra. Cand mi-a spus vanzatoarea ca ma costa 25 de lei m-a luat cu dureri de cap, dar ce nu face omul pentru a dezmorti un pic lucrurile din orasul in care traieste? Va invit si pe voi sa participati la o astfel de actiune, chiar daca vremea e potrivnica. Eu ma misc cu bicicleta prin oras si ma incalzesc dand la pedale. Cu ocazia asta faceti si un pic de sport, dar ce e mai important, printr-o astfel de manifestare, dati speranta oamenilor. Am atitudine si sunt un razvratit. Si mai vreau sa vada aceste mesaje si mafia politica locala. Sa nu creada ei ca fac ce vor din noi. Hai, spor la lucru! Ne vedem in strada, ca si asa n-avem locuri de munca, iar televizorul ne-a tampit.

  2. VR says:

    Felicitari!

  3. Kristijan Ivancic. ZG HR says:

    USL = ARD = curve, hoti, mafie
    USL = ARD = jeguri comuniste

  4. VR says:

    Rezulta: ARD = USL = UDMR! 🙂

  5. un om says:

    nu stiu multe despre tine, stimate domn, dar dau slava lui Dumnezeu ca mai exista si oameni ca tine! Dumnezeu sa iti dea putere!!! cinste tie!!!

  6. Iustina Bacosca says:

    Domnule Tuburlui Mihai, ai mare dreptate! Sunt pietreanca si ma infior cand vad ce pasaj “monumental” s-a savarsit in centrul, plin de istorie, din Piatra Neamat, sub ochii vigilenti ai lui Pinalti. Degeaba oamenii de cultura au semnalat ca se calca in picioare istoria neamului romanesc. Si cate alte trasnai mai sunt….

Leave a Reply

Powered by WordPress

toateBlogurile.ro

customizable counter
Blog din Moldova