Securist la securist trage. Intelectualii ICR ai lui Basescu = intelectualii INTACT ai lui Voiculescu. "Dr" Antohi, de la Patapievici la CUVANTUL dus

Cunoasteti probabil activitatea remarcabila a ICR sub Patapievici. Am reliefat-o si eu aici, a sustinut-o si domnul presedinte, Traian Basescu, la bilantul prematur al ICR, grabit de frica cea mare: Raportul Curtii de Conturi. Ceea ce nu stiu intelectualii de mucava este ca presedintele a inteles cum isi bat joc de el toti tiristii de pe centura culturii, agatati la bugetul de stat pentru a fura banul vaduvei romane. Si nu o sa uite. Dar si ei isi dau in stamba, sugand si la conducta oligarhilor. Plesu, Manolescu si compania la Patriciu, Patapievici la Vantu si iata, pentru a se completa colectia de moguli, un (alt) exemplu elocvent: turnatorul dizidentilor anti-comunisti din Iasi si doctorul inchipuit Sorin Antohi face echipa buna cu trepadusii lui Andrei Plesu, unde credeti? La Voiculescuuuuu! Ha, ha, ha! Trustul INTACT, prin SC Grup Management SRL, a pus mana pe revista filosofului Nae Ionescu (saracul, cum s-o rasuci in groapa acum!): CUVANTUL (acum pierdut!). Director: informatorul budapestolog Sorin Antohi, care din prima a trecut la eradicarea valorilor romanesti, respectiv, in ultimul numar, a lui Anton Golopentia, fondatorul scolii romanesti de geopolitica, autorul cercetarilor despre Romanii de la Est de Bug, ucis in 1951 in temnita de la Vacaresti. Doamne Dumnezeule!

Astia sunt indivizii: ce mi-e Basescu, ce mi-e Voiculescu, ce mi-e Patriciu, ce mi-e Vantu… Daca maine PSD-ul castiga alegerile, sa vedeti ce bun va fi Iliescu!
Deci, domnu’ Patapieviciu, cum e cu haituirea de catre Antene? Nu cumva si ele s-au cam facut ca nu vad bine in cazul ordinar al reciclarii turnatorilor PCR-ICR si au dat-o special doar pe poneiada?… Si, ia spuneti, nu-i asa ca, ca de la securist in securist, ar merge si de o colaborare ICR – Fundatia Dan Hotulescu?!
Print Friendly, PDF & Email
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

Powered by WordPress

toateBlogurile.ro

customizable counter
Blog din Moldova