Catre AZEC si alti jurnalisti crestini: ajutati o comunitate ortodoxa insultata zi de zi prin campania de spalat bani a Ministrului Sanatatii & Coop

O situatie groteasca. In timp ce cateva organizatii ale societatii civicle crestine reusesc sa stopeze o campanie impotriva copiilor nostri si, de asemenea, o imensa afacere aprobata pe ultima suta de metri de Sinisitrul Sanatatii Eugen Nicolaescu si Guvernul Tariceanu – Operatiunea Gardsil/Silgrad -, acelasi ministru isi bate joc si de banul contribuabilului roman si de morala crestina a acestei tari. Desi este sesizata public de peste o luna, Primaria Focsani nu vrea sa intervina. va invit la o actiune de jurnalism civic. Sunati acum la Primaria Focsani, la 0237.233.333 si 0237.236.000 (lista interioare) si transmiteti-i si dvs primarului Decebal Bacinschi mesajul dvs personal. Totodata, ii rog pe colegii din presa sa preia acest caz scandalos.
Declaratia preotul paroh Florentin Răuţă: “Nu mi se pare deloc moral, cei de la Mediu s-au scandalizat din cauza boxelor din catedrală, că poluează fonic zona… Nu ştiu cum de nu s-a scandalizat nimeni la vederea posterului în acest loc?”

Catre Asociatia Civic Media

Va aducem la cunostinta urmatoarea situatie care nelinisteste comunitatea ortodoxa din orasul Focsani, fiind un atac la adresa Bisericii, a celor care inteleg sa traiasca si sa-si educe copiii in spiritul valorilor traditionale crestine: Cooperativa “Sporul”, cu sediul langa Catedrala Ortodoxa cu hramul Sf. Parascheva, a incheiat un contract de inchiriere cu firma “Clear Channel Romania” din Bucuresti care promoveaza campania anti-fumat ce foloseste imaginea Mihaelei Radulescu intr-o ipostaza total nepotrivita, sugerand inlocuirea unei patimi cu alta. Afisul de afla la cativa metri de Sf. Altar al Catedralei nostre.
In aceeasi cladire a fost un sex-shop si ne intrebam la ce ne putem astepta in viitor daca afacerile cooperativei se vor “dezvolta” in aceeasi directie?

Ne educam copii in dragoste de Biserica si neam si incercam, cu ajutorul dvs, sa pastram un oras curat din punct de evdere moral, in care valorile crestine sa fie respectate.
In aceste conditii, ne consideram indreptatiti sa solicitam Primariei respingerea proiectelor de acest gen si, prin aceasta, spirjin in educarea copiilor in spiritul valorilor crestine. Suntem cu totii resposnabili de formarea noilor generatii.
Va rugam sa ne ajutati in mediatizarea actiunii noastre si, prin aceasta, in promovarea valorilor crestine. Atasat sunt petitia catre Primaria Municipiului Focsani si listele cu numele, prenumele si CNP-urile semnatarilor.
Doamne ajuta!
Va multumim anticipat.
Cu respect,
Un grup de ortodocsi

Print Friendly, PDF & Email
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

Powered by WordPress

toateBlogurile.ro

customizable counter
Blog din Moldova