Ziare.com: Reuters cere falimentul Realitatii TV. Roncea.ro: Vintu se pregateste sa fuga in Transnistria. Ce vor face Patapievici, Patrascoiu si IT Morar?

Desi mi-am propus sa nu mai dau aici stiri care circula pe televizor si sunt, deja, cunoscute, nu pot sa nu fac o exceptie pentru mini-bomba aceasta. Sa ramana scris! 😀

Ziare.com: Trei furnizori de servicii au cerut in instanta intrarea in insolventa a postului Realitatea TV, pentru datorii de cateva sute de mii de lei.

Agentia de stiri Reuters a cerut, la 5 martie, Tribunalului Bucuresti, deschiderea procedurii de insolventa impotriva postului romanesc de televiziune si a agentiei NewsIn, ambele apartinand Grupului Realitatea Catavencu, controlat de Sorin Ovidiu Vintu.

Potrivit legii, o societate poate cere intrarea in insolventa a alteia, daca volumul datoriilor pe care le are de recuperat depaseste suma de 30.000 de lei. In acest caz, debitele celor doua institutii de presa catre Reuters sunt de 60.000 de lei.

Anterior cererii formulate de Reuters impotriva Realitatea TV, postul controlat de Vintu a facut obiectul altor doua solicitari similare, de intrare in insolventa. Intr-un caz, reclamantul este agentia de presa Mediafax. Potrivit informatiilor publicate de Romania Libera, Mediafax incearca astfel sa recupereze de la Realitatea TV o datorie de 50.000 euro (aproximativ 200.000 lei).

Situatia financiara a postului de televiziune este cu atat mai problematica cu cat tot pe rolul instantei se afla si cererea de intrare in insolventa formulata impotriva Realitatea TV de compania System Design & Integration (SDI). Magistratii Tribunalului Bucuresti urmeaza sa ia in discutie plangerea SDI in cursul lunii martie.

Realitatea TV face concedieri masive din cauza presiunilor lui Vantu

Zilele trecute, grupul Realitatea-Catavencu s-a confruntat cu demisia a peste 20 jurnalisti din redactia saptamanalului de satira Academia Catavencu (AC), care au decis sa deschida in perioada urmatoare un nou ziar.

Printre motivele care au stat la baza acestei decizii, demisionarii din redactia AC au invocat cenzura, dar si managementul defectuos din trustul Realitatea-Catavencu. In plus, salariile din tot trustul au fost scazute cu 20% incepand din martie, iar in aprilie vor avea loc concedieri masive in randul celor care nu fac parte din echipa de productie.

Concedierile vor incepe cu soferii si paznicii si vor continua cu departamentele de IT, grafica, investitii si dezvoltare sau call center-ul. De asemenea, nu vor mai fi facute investitii, iar dezvoltarea programelor Realitatea TV va fi oprita.

Ziare.com

Nota mea: E clar ca Vintu nu prea mai are nici o scapare, alta decat sa fuga in Transnistria, ca din Moldova tot il ridica ai nostri, cu toate relatiile lui de la “cel mai inalt nivel”. Dar ce vor face oare intelectualii sai de buzunar, palmasii “cu staif” de la “Idei in dialog”, ca Patapievici, Tismaneanu, Patrascoiu, ITB Morar si toata Vox Pulica? Ai-ai-ai!

Print Friendly, PDF & Email
You can leave a response, or trackback from your own site.

5 Responses to “Ziare.com: Reuters cere falimentul Realitatii TV. Roncea.ro: Vintu se pregateste sa fuga in Transnistria. Ce vor face Patapievici, Patrascoiu si IT Morar?”

  1. Miruna Cosmescu says:

    Esti slab domnule Roncea. Am crezut ca e ceva mai mult de capul matale dar se pare ca m-am inselat. Cata vreme te ocupi de injuraturi infantile (Patrascoiu) nu vei avea succes. Cititorul s-a saturat pana peste cap de asemenea forme de exprimare.
    In jurnalism, daca talent nu e – nimic nu e.
    Ramaneti sanatos!

  2. admin says:

    Multumesc dsoara Miruna Cosmescu dar nu e o “forma de exprimare” ci chiar numele lui. Era doar o greseala de tastare. Daca va place, o pastrez 🙂
    PS: Ati observat cum cainii seamana cu stapanii (in cazul de fata, cu Tismaneanu). Asa si cu numele 🙂

  3. iuliana says:

    MİRUNA COSMESCU-PT.EXPRESİA..’CA E CEVA MAİ MULT DE CAPUL MATALE..’U R G E N T SA VA CERETZİ SCUZE DE LA DOMNUL VİCTOR RONCEA Şİ DE LA TOTZİ CİTİTORİİ !!!…IN PRİVİNTZA TALENTULUİ TOT NOİ-CİTİTORİİ-HOTARIM !!!
    NOAPTE BUNA !!!MİRUNA COSMESCU….

  4. semiluna says:

    STİMATE DOMNULE VİCTOR RONCEA,CUM ESTE VREMEA LA MAMAİA? SPERAM DİN SUFLET SA AVETZİ MULT SOARE Şİ SA STATZİ NUMAİ PE PLAJA !!! LA NOİ ESTE F.CALD,V AM İNVİDİAT Şİ AM İEŞİT Şİ NOİ PE MALUL MARİİ,V AM FACE CU MINA ,DAR SUNTEM PE MALUL CELEİLALTE MARİ.VA SALUTAM CU MULTA STİMA Şİ RESPET.CİTİTORİİ.

Leave a Reply

Powered by WordPress

toateBlogurile.ro

customizable counter
Blog din Moldova