Paleologu (iar) spune lucruri traznite: “Traian Basescu, un prim-ministru minunat al Regelui Mihai”. Plus: 5 minute pentru Romania cu ambasadorul Rusiei

Invitat astazi la emisiunea “Tu ce crezi” de la Vox News, ferventul Toader Paleologu, mai cunoscut prin porecla, transformata in renume, de “ministrul cacarisit”, autor al celebrei maxime “pleasca Basescu” peste capul PDL – cu care agreez si eu -, ne-a spus “ce crede”, ocazie cu care a mai trantit cateva traznai. Am retinut-o pe cea mai simpatica, si anume ca “Traian Basescu ar putea fi un prim-ministru minunat al Regelui Mihai” :). Stiti, e vorba de acelasi rege decorat si de Hiler si de Stalin, care merge la parada Armatei Rosii de la Moscova si care a petrecut pe pontonul lui Dinu Patriciu la diverse sindrofii, alaturi de oligarhul filo-rus si alti membri ai  “Ligii de la Snagov”.

Am mai notat si un aspect important din cariera sa de fost ambasador al Romaniei (!). La o intalnire de o ora avuta cu omologul sau rus de la Copenhaga, Paleologu marturiseste azi, cu emotie, ca “55 de minute am vorbit despre istoria Rusiei” (cred ca el a spus “istoria” cu “I” mare). Bun-bun… deci, au mai ramas 5 minute (si) pentru Romania, nu-i asa? Asta in cazul in care nu a fost si la toaleta sa faca un pipilica. Pentru Romania!…

Print Friendly, PDF & Email
You can leave a response, or trackback from your own site.

2 Responses to “Paleologu (iar) spune lucruri traznite: “Traian Basescu, un prim-ministru minunat al Regelui Mihai”. Plus: 5 minute pentru Romania cu ambasadorul Rusiei”

  1. Dan Tanasa says:

    Poza asta e facuta cumva in muzeul din Suceava in perimetrul unde, in principiu, nu ai voie sa intri langa acele statui?

Leave a Reply

Powered by WordPress

toateBlogurile.ro

customizable counter
Blog din Moldova