O icoana ortodoxa a Maicii Domnului plange de 10 zile la Milano. VIDEO – “Icona della Madonna che piange lacrime calde”. UPDATE: Icoana a vindecat de cancer mai multi romani. Vedeti si minunile de la Schitul Huta si Petru Voda

You can leave a response, or trackback from your own site.

5 Responses to “O icoana ortodoxa a Maicii Domnului plange de 10 zile la Milano. VIDEO – “Icona della Madonna che piange lacrime calde”. UPDATE: Icoana a vindecat de cancer mai multi romani. Vedeti si minunile de la Schitul Huta si Petru Voda”

  1. VR says:

    Multumiri!
    Am postat. Daca mai aveti noutati anuntati aici.
    Cele bune!

  2. azucena says:

    Domnule Victor Roncea,

    am vazut ambele inregistrari video pe care le-ati postat in legatura cu miracolul icoanei Maicii Domnului care plange.
    Icoana se vede clar ca este ortodoxa, interiorul bisericii, atat cat se vede, partea cu iconostasul este realizat dupa tipicul bisericilor ortodoxe, ca si la noi. Totusi in a doua inregistrare video, cel care vorbeste despre minunea petrecuta este un preot copt (monofizit), din spusele caruia reiese ca in biserica slujesc pe rand mai multe denominatiuni crestine.
    Carei biserici apartine de fapt din punct de vedere administrativ aceasta biserica din Milano: bisericii ortodoxe ruse, romanesti, grecesti, bisericii copte? Cred ca este un lucru destul de important de stiut. Va multumesc!

Leave a Reply

Powered by WordPress

toateBlogurile.ro

customizable counter
Blog din Moldova