“Puterea” face porcii sa zboare

Ziua in care au zburat porcii

Citeam deunazi in confesiunea–drept la replica a avocatului Dumitru Niturad – care a provocat miscari de trupe pe la Yoga Esoteric, portalul MISA – o fraza demna de o ex-reprezentanta a actului de justitie din Romania, judecatoarea Simona Lungu, si emblematica pentru sistemul judicar roman. ,,O sa va vedeti cu Grig cand o zbura porcul!” ii spunea judecatoarea avocatului, cand Niturad ceruse o intrevedere personala, fata in fata, cu “guru'” MISA. Asertiunea este valabila si pentru Justitia romana in raport cu inculpatul Bivolaru. Se va intalni cu acesta cand va zbura porcu’!
Iata totusi ca, in parte, magia s-a produs astazi pentru Dumitru Niturad. Dupa 6 ani de zile, Dumitru Niturad se intalneste fata in fata pe Gregorian Bivolaru. Pe prima pagina a cotidianului Puterea. Deci, un lucru e clar. Porcii au zburat. Probabil din MISA. Sau cu MISA?

In tot cazul, cum in toata afacerea asta a fost implicat, fara voie, si avocatul Mihai Rapcea, agresat de androizii MISA pe motiv ca umbla “cu Roncea (si altii care ne vor raul) si, in plus, comenteaza public si tot felul de informatii, dand apa la moara acestor ticalosi”, nu-mi ramane dacat sa-i transmit acestuia ca pentru multi ramane… ceea ce e “guru’ Grieg” pentru suedezi. Si mai ales pentru suedeze :)… La Multi Ani!

Print Friendly, PDF & Email
You can leave a response, or trackback from your own site.

2 Responses to ““Puterea” face porcii sa zboare”

  1. Sety says:

    Haha ! Genial scris !!! Cred ca toti cei 3 purcelusi vor zbura cu AirFrance la tatuca lor Bivolaru, sa se planga de comportamentul firesc (nu a acceptat inca o tzeapa marca MISA – Teo Pop) al Lupului cel Rau, Niturad (chiar are mutra… hehehe). Ce sa le faci !? Obraznicia si prostia se platesc intotdeauna…

  2. laura says:

    frumos comentariu si frumos titlu.Acum vreau sa-i vad pe cei trei purcelusi la instanta, sa vedem cum o sa raspunda pentru ceea ce au facut.Bravo, d-le avocat dati-le o lectie sa invete sa nu-si mai bata joc de oameni si spiritele lor.

Leave a Reply

Powered by WordPress

toateBlogurile.ro

customizable counter
Blog din Moldova