Vin minerii!

InConstantIn informeaza: Minerii vin la Bucureşti pentru protestul de pe 19 mai

Liderul senatorilor democrat-liberali, Traian Igaş, susţine că ar fi asistat la o convorbire telefonică pe care un senator social-democrat ar fi avut-o astăzi, în timpul căreia acesta “dirija aducerea unor mineri în Bucureşti” la mitingul de protest de pe 19 mai din Piaţa Victoriei.

Traian Igaş:

Victor Ponta a spus ca PSD se va solidariza cu manifestanţii, ori eu prin solidarizare inteleg ca se vor implica, iar Liviu Dragnea a spus ca i se pare firesc sa puna la dispozitia oamenilor mijloace de transport sa-i aduca in Bucuresti. Au trecut 20 de ani de la comunism, in PSD s-au schimbat liderii, dar obiceiurile proaste au ramas. Micul Titulescu este pe aceeasi reteta ca si predecesorul sau, Ion Iliescu. Nu este altceva decat o copie fidela a acestuia.

În acelaşi timp, Liviu Dragnea, secretarul general al PSD, într-o confirmare indirectă a aceste stări de fapt a afirmat astăzi că “…perioada de criză nu poate constitui un pretext pentru a nu se dori alegeri parlamentare anticipate, alegeri care ar putea da sanse poporului roman de a-si croi un alt Parlament”.

Dincolo însă de speculaţii, avem şi informaţii sigure:

Aproximativ 130 de mineri de la CNH Petroşani vor veni în Bucureşti pentru a participa la mitingul organizat de confederaţiile sindicale, printre liderii sindicali din Valea Jiului care vor fi prezenţi la Bucureşti aflându-se şi fratele lui Miron Cozma, Tiberiu, lider la mina Lonea.

Deci, o minimicromineriadă tot avem asigurată. :)

P.S. InConstantIn: O să îmi permit să bag mâna în foc puţin şi spun că vom avea parte de violenţe mâine.

Nota mea: Subscriu!

Print Friendly, PDF & Email
You can leave a response, or trackback from your own site.

4 Responses to “Vin minerii!”

  1. anamaria says:

    Din nou mineri domnule Roncea?

  2. VR says:

    Pai, daca altceva nu stiu?

  3. iulian j. says:

    Noi muncim, noi nu gandim!!! Va suna cunoscut. Numai niste semi-neanderthalieni mai lipseau de la petrecerea stradala de maine 🙂

  4. calin says:

    Anul trecut participau la marile manifestatii populare basesciene(Sunt din Gorj,nu din Vale). Atunci erau buni,puteau sa participe.Acum s-au dat cu dusmanii poporului.

Leave a Reply

Powered by WordPress

toateBlogurile.ro

customizable counter
Blog din Moldova