Mari duhovnici ai Ortodoxiei, impotriva actelor electronice cu cip biometric: Parintii Justin Parvu, Arsenie Papacioc, Adrian Fageteanu, pustnicul Proclu, Ioan de la Rarau, Craciun Oprea, IPS Bartolomeu Anania, PS Iustinian, PS Sebastian, Mihai Valica, Dionisie Ignat, Rafail Noica. VIDEO

You can leave a response, or trackback from your own site.

7 Responses to “Mari duhovnici ai Ortodoxiei, impotriva actelor electronice cu cip biometric: Parintii Justin Parvu, Arsenie Papacioc, Adrian Fageteanu, pustnicul Proclu, Ioan de la Rarau, Craciun Oprea, IPS Bartolomeu Anania, PS Iustinian, PS Sebastian, Mihai Valica, Dionisie Ignat, Rafail Noica. VIDEO”

  1. Iustina says:

    SA NU PRIMIM CIP-UL!! FARA DICTATURA BIOMETRICA! Ne-am saturat de dictaturi si de minti bolnave. Istoria ne-a aratat cu varf si indesat la ce poate duce dictatura: teroare, moarte, sclavie, suferinta, lapadare de Dumnezeu. NU ACCEPTATI CIP-UL! Mai bine prigoniti si morti decat sclavi din nou. Dumnezeu e cu noi si noi sa fim in El si cu Hristos. Sa nu ne temem caci Bunul Dumnezeu nu va ingadui satanei sa ne distruga. Sa alegem libertatea si dragostea pentru Om si Dumnezeu. AMIN!

  2. mihu says:

    Victor, tu cum vei călători peste hotare? Tot aud îndemnuri să nu primim, dar unii dintre noi, prin natura meseriei, mai trebuie să și iasă din țară? Încă am valabil pașaportul și buletinul vechi, dar pe urmă…? Tu ce soluție ai?

  3. VR says:

    Nici una, deocamdata.

  4. Sterie Silvestru says:

    Voi ramane cu Mantuitorul si Dumnezeul nostru IIsus Hristos, cu Preasfanta Treime Dumnezeul nostru – Tatal si Fiul si Duhul Sfant -, cu Preasfanta Nascatoare de Dumnezeu Fecioara Maria ,cu Sfanta Impartasanie,cu Sfintele Taine,cu toti Sfintii si cu toate Sfinteniile din Biserica Ortodoxa.
    Nu voi lua niciun act cu numarul 666( cu cip ), nici carte de identitate (buletin),nici pasaport,nici permis,nici abonament,nici card bancar,nici card de sanatate, nimic.
    Cu ajutorul lui Dumnezeu, vreau sa ajung in Rai si toate aceste lucruri ale diavolului,toate aceste acte cu cip care au numarul diavolului 666 si toate lucrurile diavolului, nu le primesc si nu le voi primi, chiar de m-ar omora cineva ( slugile diavolului, sclavi diavolului, oamenii care fac ceea ce le spune diavolul prin acceptarea gandurilor rele ale diavolului si punerea acestor ganduri rele in practica ).
    Toata lumea sa se lepede de satana si de toate lucrurile lui( de gandurile rele, de faptele rele, de numarul diavolului 666 ).

Leave a Reply

Powered by WordPress

toateBlogurile.ro

customizable counter
Blog din Moldova