„Dragă Nuşulică”… Tatal adoptiv al lui Vintu, tigan lautar, si o scrisoare gasita de pomina. Jurnalistul Dan Badea pe urmele lui Sorin Ovidiu Nuşulică.


Dan Badea: În urmă cu opt ani, pe când mă aflam la Evenimentul Zilei, am primit la redacţie o scrisoare adresată lui Sorin Ovidiu Vîntu de o persoană care susţinea că este tatăl adoptiv al miliardarului. Pentru că scrisoarea începea cu „Dragă Nuşulică”, iar informaţii despre tatăl FNI apăreau de peste tot, nu i-am acordat prea mare atenţie.

Îmi amintesc doar că am sunat atunci la numărul de telefon indicat de expeditor, dar nu mi-a răspuns nimeni şi, în plus, l-am întrebat şi pe Sorin Vîntu dacă îşi aminteşte ca în trecutul său să fi existat un tată adoptiv cu numele Vasile Ghervas. Vîntu a negat orice legătură cu o asemenea persoană („sunt aiureli, probabil este cineva care vrea bani de la mine, mi-a răspuns SOV, la telefon), iar eu am pus scrisoarea într-un dosar.

Zilele trecute am dat din nou, întâmplător, peste acel document şi observînd apelativul cu care era alintat SOV, „Nuşulică”, am înţeles, brusc, faptul că expeditorul este, într-adevăr, cineva care l-a cunoscut pe Sorin Vîntu.

Epopeea integrala la Adevaruri necesare, prin investigatii la cheie

Filmul cu prima parte a interviului cu tiganul lautar la Curentul

Print Friendly, PDF & Email
You can leave a response, or trackback from your own site.

3 Responses to “„Dragă Nuşulică”… Tatal adoptiv al lui Vintu, tigan lautar, si o scrisoare gasita de pomina. Jurnalistul Dan Badea pe urmele lui Sorin Ovidiu Nuşulică.”

  1. Stoica Rodica says:

    Cat de dulce este numele de “TATA”!Cu cata dragoste inconjoara “tata” pe copilul sau!
    Lautar, sau profesor universitar,iubesc,unul mai mult ca celalat copilul firesc sau adoptat.Sacrificiul inregistrat este la fel de mare,sau nu se stie la care ,dintre ei este mai mare.
    Doamne!da Tu sanatate tuturor taticilor de pe planeta.Nu exista “”tata adoptiv” sau “tata firesc”.Exista doar cuvantul “TATA”

  2. cineva says:

    Asta e scrisoare scrisa de un “tigan lautar” ?? Cu mana lui ?
    Mie imi pare o facatura de zile mari!

Leave a Reply

Powered by WordPress

toateBlogurile.ro

customizable counter
Blog din Moldova