Ce mai zice CNSAS despre Nuşulică si restul mogulilor ONG: Vintu, inca in lucru, alaturi de Adamescu. Sarbu, OK. Patriciu, ori ofiter acoperit, ori urmarit din motive de siguranta nationala. Ori ambele :-). DOCUMENT

Conducerea CNSAS a raspuns solicitarii Civic Media de cautare la dosare a mogulilor de presa si a transmis informarea de mai sus, impreuna cu alte documente in anexe, urmand sa revina cu Adeverinte in cazurile lui Sorin Ovidiu Nusulica si Dan Adamescu. Ce reiese insa din materialele primite in ce-l priveste pe Patriciu Dan Costache (Dinu)? CNSAS transmite ce a gasit, respectiv la data de 11.08. 2010 reconfirma prima cercetare, de pe vremea cand Patriciu era parlamentar, si anume ca acesta “nu figureaza in evidentele SRI, SIE, ETC cu dosar de urmarire sau/si colaborator” (vezi mai jos). In contextul in care Dinu Patriciu era la vremea respectiva, inainte de 1989, casatorit cu fiica unui ministru al Guvernului Republicii Socialiste Romania (devenit apoi membru al “Guvernului Verdet” 🙂 ) si devenise navetist cu lunile prin spatiul arab, inclusiv pe la curtea lui Saddam, propozitia de mai sus inseamna, in traducere, conform practicii, ca Patriciu Dan Costache (Dinu) ori este in continuare ofiter acoperit, cum se spune ca l-a prins decembrie 1989, ori este urmarit din motive de siguranta nationala, ori ambele. Vedeti si Era Dinu Patriciu locotenent major in DIE in decembrie 1989? Sa ne spuna CNSAS. Patronii de media din Romania dati in cautare la CNSAS de Civic Media in campania Voci Curate.

Print Friendly, PDF & Email
You can leave a response, or trackback from your own site.

5 Responses to “Ce mai zice CNSAS despre Nuşulică si restul mogulilor ONG: Vintu, inca in lucru, alaturi de Adamescu. Sarbu, OK. Patriciu, ori ofiter acoperit, ori urmarit din motive de siguranta nationala. Ori ambele :-). DOCUMENT”

 1. Aura says:

  Conu’ Dinu sa fie barbat si sa lasa instanta sa se ocupe de dosarul celebru, in care este acuzat impreuna cu o sumendenie de politicieni ca alcatunid o retea de crima organizata, spalare de bani in forma agravanta, asociere in vederea savarsirii de infractiuni, inselaciune, delapidare, divulgare de informatii cu caracter secret.
  Romanii nu mai pot fi manipulati si inteleg de ce e lupta asta pe viata si pe moarte in sferele poltiticii. Generatia-lacusta din care conu’ Dinu face parte isi canta cantecul de lebada.
  Ca orice cetetean responsabil, imi fac datoria si astept trimiterea acestei generatii de oameni fara Dumnezeu in istoriei, unde ar fi trebuit sa ajunga inca de acum 20 de ani, cand au murit romani nevinovati, pentru ca noul regim avea nevoie de legitimitate. Romanii au fost mintiti cu nerusinare, sunt mintiti si acum pentru ca cei care s-au cocotat in varf stiu ca nicio putere nu poate fi legitima daca se obtine cu sange. Daca mortii Revolutiei confiscate nu au fost razbunati este pentru ca ucigasii si progeniturile lor politice conduc si acum Romania.

 2. Emil says:

  Stie cineva din prieteni, de ce Adamescu se “panicheaza” instant cand aude de orice control ANAF in firmele lui… ??

  nu stie cum sa anihileze din fasa, urgent orice tentativa de acest gen..teama recte groaza..e prea evidenta si exprimata uneori si public, fata de angajati carora le reproseaza ca il expun controlului daca se afla ce se intampla in firme ….sa fie ANAF-ul atat de incoruptibil …sa fie atat de competent in controlul minutios al gestiunii contabile prevenirii evaziunii si spalarii de bani? poate au experti intransigenti..:)) sau patronul Romaniei Libere si altor gesheft-uri de mari proportii, nu ii are la suflet pe cei de la ANAF din motive lesne de inteles

Leave a Reply

Powered by WordPress

toateBlogurile.ro

customizable counter
Blog din Moldova