Cine nu a ratat reuniunea Trilateralei de la Bucuresti. Seful SRI, George Maior, da, Baconschi si seful SIE, Mihai Razvan Ungureanu, cu voia dvs, ultimul pe lista, nu. FOTO/INFO. Nu ratati in curand, pe Roncea.ro: Masonul de la OTV

You can leave a response, or trackback from your own site.

5 Responses to “Cine nu a ratat reuniunea Trilateralei de la Bucuresti. Seful SRI, George Maior, da, Baconschi si seful SIE, Mihai Razvan Ungureanu, cu voia dvs, ultimul pe lista, nu. FOTO/INFO. Nu ratati in curand, pe Roncea.ro: Masonul de la OTV”

  1. Daca Vasile Secares are treaba cu comisia trilaterala cred ca putem sta linistiti, este o adunatura de papagali. Acest individ a fost pe rand politruc la Stefan Gheorghiu (unde trebuia sa fii cel putin acoperit al DSS ca sa predai), rector al SNSPA (adica tot Stefan Gheorghiu), organizator de studii post-universitare la o asa-zisa Casa NATO – lucru pentru care a si fost urmarit penal pentru ca nu avea autorizatie si nici vreo legatura cu NATO in afara de denumire. Ma mir ca nu este si “romanul” Niels Schnecker pe acolo, alt mare SNSPA-ist, mare mason si “analist” politico-economic care apare in ultimul timp la TV mai des ca Ceausescu.

  2. mircea s. bozan says:

    …acestia sunt numai inaintasii… decidentii stau in umbra dupa intalnirea din 21 mai 2010 de la Dubai

  3. VR says:

    Exact! 🙂

Leave a Reply

Powered by WordPress

toateBlogurile.ro

customizable counter
Blog din Moldova