EXCLUSIV. Cristiana Anghel: “Am plans in bratele Parintelui Ioan. Si el a plans cu mine”. IPS Ioan Selejean, Episcopul de Covasna si Harghita, a convins-o pe invatatoarea Cristiana Anghel sa renunta la greva foamei

Învăţătoarea Cristina Anghel a declarat, sâmbătă, că va renunţa la greva foamei luni, când va împlini 70 de zile  de protest, precizând că a luat această decizie în urma unei discuţii  pe care a avut-o cu Episcopul Covasnei şi Harghitei, IPS Ioan Selejean, informeaza agentiile de presa.

Doamna invatatoare Cristiana Anghel, o cititoare activa a blogului Roncea.ro,  mi-a marturisit la scurt timp dupa vizita inaltului ierarh ortodox ca imediat ce a intrat Parintele Ioan in rezerva de spital si a imbratisat-o a inceput sa planga in hohote, impreuna cu acesta. “Am simtit ca e un semn de la Dumnezeu care imi spune: “Ajunge!””, a evocat invatatoarea protestatara momentul emotionant. Cristiana Anghel va sustine luni o conferinta de presa la Institutul Paulescu. Mai multe detalii duminica, pe Roncea.ro.

Vezi si: Ce facem cu viata doamnei invatatoare Cristiana Anghel? Un interviu care ar trebui sa miste si pietrele

Foto: Q Magazine

Print Friendly, PDF & Email
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

Powered by WordPress

toateBlogurile.ro

customizable counter
Blog din Moldova