Seful organizatiei Noua Dreapta l-a ucis pe Vadim Tudor prin atac de cord

“Romania Mare” de azi: “După ce l-au asasinat pe Nicolae Iorga LEGIONARII VOR SĂ-L OMOARE ŞI PE VADIM TUDOR (?!)

Aceştia sînt cei 6 huligani care au ţinut sub teroare familia Tribunului şi pe colaboratorii acestuia, în zilele Congresului V al PRM “Grav. La ora 6,15 Vadim infarct şi decedat pe loc. C. Stănescu”. Acest SMS macabru a fost difuzat, la sute de telefoane, în zilele de joi, vineri şi sîmbătă. Destinatari: membrii familiei liderului PRM, colaboratori, dar şi numeroase personalităţi, şefi de redacţii, instituţii. Practic, n-a scăpat nimeni cunoscut în ţara asta, de la liderii partidelor parlamentare şi pînă la Mihai Gâdea, de pildă. Abjectul mesaj s-a difuzat, non-stop, de la telefonul mobil cu nr. +40729398113. Falsul era grosolan şi total, mizeria fiind semnată, chipurile, de Cristian Stănescu, consilier europarlamentar al liderului PRM, care îl însoţise pe acesta, marţi, la Bruxelles.

Unii dintre destinatari, mai în vîrstă şi suferinzi, erau să facă, ei, un atac de cord. În scurt timp aveam să aflăm cine era dementul care a făcut o asemenea mîrşăvie, fără precedent în politica românească.

Numele lui este Tudor Ionescu, 32 de ani, avocat (vai de clienţii lui!), fondator şi căpetenie a organizaţiei fasciste Noua Dreaptă. Nemernicul a cumpărat o cartelă telefonică, fiind convins că e la adăpostul anonimatului. Evident, s-a înşelat. Concomitent, alţi derbedei s-au ocupat de terorizarea, prin telefoane directe (unele după miezul nopţii) a rudelor lui Vadim şi a celor mai apropiaţi colaboratori, proferînd injurii şi ameninţări cu moartea. Aceşti veritabili terorişti au fost identificaţi: Adrian Pal, 26 de ani, responsabilul Departamentului Internet din cadrul Organizaţiei Noua Dreaptă; Constantin Bucur, fost căpitan de Securitate şi de SRI, fost deputat PRM, dar exclus din partid pentru beţii repetate, şpagă etc”

Etc , etc, etc…

Nota mea: Textul e pe bune… 🙂

Print Friendly, PDF & Email
You can leave a response, or trackback from your own site.

8 Responses to “Seful organizatiei Noua Dreapta l-a ucis pe Vadim Tudor prin atac de cord”

 1. George Bara says:

  🙂 Eu cred ca Tudor Ionescu l-au ucis si pe Martin Luther King (ca e negru), pe Lenon (ca era comunist) si pe Elodia (ca era masoanca)…

  Lui WC Tudor ii e frica ca cineva o sa ii ia voturile in 2012, atata tot.

 2. zelea_c says:

  Incepe prigoana. Acum e clar. Dar nu ma asteptam sa plece de la PRM. Chiar asa de tare s-au vandut masonilor? Imi amintesc cand la Tebea El Lider Maximo C.V.TUdor fugea spre camarazii din N.D. cu bratele deschise spunand: Dragii mei nationalisti… si acum ce face? Se da de partea masoneriei europene!!! De fapt daca imi amintesc bine dansul a construit statuia lui Itzac Rabin in bv desi acesta nu are nici o legatura cu orasul sau cu Tara. Nu avem in Brasov statuia Marelui Mihai Eminescu dar o avem pe a unui evreu asasinat care nici macar nu a calcat pe pamant romanesc. Rusine prm-ului (nu merita majuscule) pt acest plan murdar de atac al Noii Drepte. Domnilor nu va fie frica ca Partidul Nationalist o sa va ia locul. Nu o va face, suntem mult superiori, si vom avea un loc mult mai apropiat in inimile romanilor decat l-ati avut dvs. Noi vom face treaba si vom lupta sa cladim tara, nu vom latra Mafiiiiiiaaaa in fata camerelor, ca apoi sa ne pupam pe obraz. Ma asteptam la Tribun la asa ceva dar nu la oamenii de valoare din prm… Lasati mizeriile si luptati pt binele Tarii.

 3. Kristijan Ivancic ZG- HR says:

  Excremente de la ziaru unuj comunist ordinar continua sa demonizeze tot ce nu jeste cu jei.
  Siktir excremente komuniste. Vindeti minciunile la cine crede…..
  Pe cand aceste gunoaje comuniste va sa fije scoase in afara legii?

 4. cineva says:

  PRM oricum e un furuncul politic ce va disparea de la sine dupa o vreme … masa de maneva votanta pentru diversii care s-au perindat pe la putere ca si UDMR-ul …
  Adevaratul nationalism romanesc abia acum incepe sa renasca.
  Traiasca Legiunea si Capitanul!

 5. Lup din Apuseni says:

  Asa este, Cineva!

 6. Madalin says:

  interesant :)) sunt curios:
  1. cum pot demonstra PRM-istii ceea ce acuza ? ca nu vad nici o dovada, nici macar a faptului ca s-a primit acel sms…
  2. ce interes au sa se ia de Ionescu, cu ce i-o fi calcat pe coada ?

 7. tiberiu says:

  Doamne, cand vei scapa tara de tigani, comunisti, masoni, huligani, hoti, prostitutie, rautate, ura, vrajitoare, manele si alte mizerii care au dus si continua sa duca de rapa ROMANIA si poporul roman?

 8. Observator says:

  Partidul “Romania Mare” (care Romanie Mare?) are cel mai prestigios nume care inalta inimile romanilor la visul de peste un secol al Reintregirii Tarii.
  Dar practic, ce-a facut el, ce rezultate concrete are el in Reintregirea Tarii de cand a luat fiinta si pana acum?
  Z E R O!!!
  In loc sa nu doarma nici noaptea sa mobilizeze masele de romani de pe ambele maluri ale Prutului, – caci exista romani adevarati si in Basarabia care doresc Reintregirea Tarii, unirea romanilor de pe ambele maluri ale Prutului, romani tot de-ai lui Stefan cel Mare dar vitregiti de soarta, de destin, asasinati de rusi, expulzati, deportati, anihilati etnic prin falsificarea Istoriei Romanilor, – s-au culcat pe-o ureche, lansand lozinci patrotarde ce din coada ai sa sune si… atata tot.
  Coarda nationala a Reintregirii Tarii este de departe cea mai sensibila pentru sufletele tuturor romanilor de pe mapamond. Si-atunci de ce rezultatul politicii de Reintregirea Tarii este ZER0?
  Nu vor romanii Reintregirea? Nu exista roman sa nu doreasca Reintregirea Tarii, ori, cei care declara asta sunt niste criminali aciuiti in randurile poporului roman, care de fapt sunt fara neam si fara Dumnezeu.
  Doamne, te rugam fierbinte, ajuta-ne sa fim din nou impreuna, asa cum am fost reintregiti in perioada interbelica, adevarata perioada de inflorire a Romaniei si a neamului romanesc, cand romanii erau mandrii de Romania fireasca reintregita (ca mare, n-a fost niciodata)

Leave a Reply

Powered by WordPress

toateBlogurile.ro

customizable counter
Blog din Moldova