Cum am ramas cu Basescu sub pana de curent in noaptea alegerilor, la PDL. Primul interviu dupa alegeri, de Mos Nicolae 2009. Videanu catre Hrebenciuc: Bai, Viorica, ati pierdut, iti dam noi datele! VIDEO EXCLUSIV RONCEA.RO

You can leave a response, or trackback from your own site.

4 Responses to “Cum am ramas cu Basescu sub pana de curent in noaptea alegerilor, la PDL. Primul interviu dupa alegeri, de Mos Nicolae 2009. Videanu catre Hrebenciuc: Bai, Viorica, ati pierdut, iti dam noi datele! VIDEO EXCLUSIV RONCEA.RO”

  1. Fanu says:

    Domnule Roncea în “clasa politică” toţi sunt o apă şi un pământ, îmbuibaţi de sminteală şi nebunia cezarului; încă nu s o arătat nimeni precum Corneliu Zelea Codreanu să arate naţiunii române ce spurcăciuni au pus mâinile pătate cu sânge pe ţara noastră iubită şi cum îşi bat joc de ea.

  2. Fanu says:

    şi încă ceva îi vai şi amar de noi în noua modă ue cu perspective mondiale, chiar nimeni nu vede asta, chiar nimeni nu mai înţelege mesajul duhovnicilor naţiunii, chiar nimeni nu vede că ortodoxia este în corzi şi că neamul românesc este pus la colţ de ue şi de ecumenism, chiar nimeni nu vede că România românilor se stinge încet sub slugărnicia la birul ue???

  3. Fanu says:

    piloţii nu mai sunt orbi ci de a strâmbătatea vânduţi iluminărilor artificiale întunericite… iar naţiunea este cuprinsă de înşelătoria străinilor de neam, ţară şi ortodoxie

Leave a Reply

Powered by WordPress

toateBlogurile.ro

customizable counter
Blog din Moldova