Cine sunt “salvatorii” Rosiei Montane, vedetele Fan Fest. Azi, Remus Cernea, animatorul marxism-ecologismului anticrestin din Romania

A inceput FÂSFEST-ul! Ce bucurie pentru cei aflati inca in sevraj, de anul trecut, cand s-au dedulcit cu clipe de “white sensation” asezonate cu sataneli puse in scena de DJ-ita Teo Zabavica, zglobia sotioara a lui Mircea Toma, cu doar vreo 40 de ani mai tanara decat pensionarul de la Vama Veche, o alta “locatie” aflata in curs de “salvare” de catre Coalitia pentru o Romanie Murdara. Reteta e simpla: chemi Asociatia Familiala Teo & Mircea Show alias “Active-Pasive Watch” si “salvarea” e gata: de la tigani la pelicani, nimic nu le scapa!

La editia de distrugeri a mediului rosian de anul trecut nu a lipsit animatorul de baza al marxism-ecologismului din Romania: Cernea, Remus Cernea. In fotografia de alaturi il vedeti gesticuland cu sapca-n cap in biserica maghiara unitariana, unde se tin toate “prelegerile” noilor “salvatori” ai neamului de dupa FSN (Frontul Salvarii Nationale al lui Ion Ilici Iliescu – pentru cei mai tineri).

Despre Remus Cernea, una dintre vedetele “miscarii de rezistenta” si ale “luptei continue” contra-pro Rosia Montana s-ar putea spune multe. Sau nimic. E suficient sa te uiti la el. Pentru cei care nu au avut insa ocazia aceasta, pana acum, ii vom prezenta, pe scurt, “scara valorilor” si lupta pe care o duce pentru a cobori incontinuu pe ea.

Remus Cernea este un ateu declarat – in fond un extremist anticrestin, care daca ar mai avea si-un sortulet si-o mitraliera la indemana s-ar putea sa-l vedem intr-o zi prin Rosia Montana “salvand-o” de locuitorii ei, definitiv, precum masonul dement din Norvegia. Cernea s-a remarcat in viata publica dupa ce, impins de la spate de Gabriel Andreescu – un militant pro-homosexuali al Grupului pentru Dialog Social, el insusi un homosexual anticrestin (a depus o plangere la CNCD ca se simte discriminat de… dangatul clopotelor) -, a reusit sa darame o cruce pusa spre ctitoria unei bisericute de lemn maramuresene. Bine sustinut mediatic, Cernea s-a impotrivit, ca port-drapel (gaurit bine de tot) al “societatii civile”, ridicarii de catre studenti a unei biserici in curtea Facultatii de Drept din Bucuresti. Locul a ramas pustiit pana azi: un spatiu viran in care vantul rascoleste gunoaiele si de care se bucura, fara indoiala, necuratul, la brat cu cei doi tovarasi de drum.

Ulterior, Cernea (probabil nici numele ce-l poarta nu este o intamplare) a recidivat: cu Gabriel Andreescu tot in spate – tot in spate, a infiintat asociatia “Solidaritatea pentru libertatea de conştiinţă“. Conform enuntului propriu – si fara de libertate si fara de constiinta – organizatia a aparut “pentru a atrage atenţia asupra discriminărilor pe bază de credinţă şi religie, şi a combate astfel una dintre cele mai rezistente forme de discriminare prezente astăzi în România”.

Printre membri fondatori: Gabriel Andreescu (“ideolog” UDMR, aparator fervent al lui “guru” Bivolaru, autorul primului studiu “romanesc” de dupa perioada bolsevica, impreuna cu Renate Weber si Valentin Stan, care sustine “limba moldoveneasca” si “natiunea moldoveneasca”), Smaranda Enache-Szobotka de la “Liga Pro-Europa” – a se citi “Pro-Hungaria” – (antiromanca si antiortodoxa atroce, fosta activista PCR si  informatoare la Securitate), Peter Banyai (“publicist” maghiar), Anton Niculescu (maghiar dupa mama, fost vice-preşedinte executiv al UDMR si director al Fundatiei SOROS, considerat de rezervistii SIE drept spion maghiar “cu acte-n regula”, in prezent secretar de stat in MAE din partea UDMR), William Totok (cel care a raspandit enormitatea cu “60.000 de morti la revolutie”, informator al Securitatii in grupul Hertei Muller, laureata Nobel pentru literatura), Emil Moise (nebunul cu eliminarea icoanelor din scoli) si, desigur, nelipsitul si neobositul activist Mircea Toma, tinut in geamul “societatii in civil” de oengistii lui vinturisti pentru a-si putea incasa pensia de la Soros (si care nu poate sa incapa doar intr-o simpla paranteza).

Incurajati de succesul de la Drept al demolarii unei bisericii inainte chiar de a fi ridicata, neo-bolsevicii si-au mutat cortul in Parcul Carol unde, in numele “ecologismului”, s-au opus cu tam-tam inaltarii Catedralei Mantuirii Neamului in locul Mausoleului Comunistilor din varful dealului. Apoi a urmat campania pentru eliminarea Religiei si a Icoanelor din scoli, pierduta cu brio in ciuda sprijinului acordat de Csaba Astzalos, presedintele “Consiliului National pentru Combaterea Discriminarii” (CNCD), si unde printre membrii Colegiului Director – cu rang de secretar de stat! – se regaseste un Istvan Haller, totodata “co-presedinte” – alaturi de membra “libertatii de constiinta” Smaranda Enache-Szobotka – al “Ligii Pro-Europa” sau un Dezideriu Gergely, fost director executiv al Fundatiei SOROS. Si – vorba gherilelor “ecologiste” desfasurate zilele acestea pe dealurile de la Rosia Montana si ale brigazilor de “neo-golani” ale impostorilor anticomunismului Tismaneanu si Maries – “Lupta continua!”. Sub faldurile “umanismului” si ale “secularismului” planetar sau, mai nou, ale “ecologismului”, se ascunde de fapt o intreaga retea internationalist-comunist-ateista, la care, iata, asociatia lui Cernea nu se sfieste sa-si etaleze afilierea ideologica (si nu numai). Pentru meritele sale este promovat ca presedinte al Asociaţiei Umaniste Române.

Ce trebuie sa retina pana acum cei care intradevar vor sa salveze Rosia Montana dar de “salvatorii” ei? Ca, dupa cum se dovedeste din activitatea lui Remus Cernea de mai sus, si in cazul campaniei “Salvati Parcul Carol“, “ecologismul” sau si al tovarasilor sai, recte Toma, Andreescu & Co, a fost doar un pretext pentru a-si implini scopul de natura anticrestina, respectiv blocarea ridicarii Catedralei si pastrarea “Monumentului eroilor luptei pentru libertatea poporului şi a patriei, pentru socialism”. Ca si acum, si atunci s-a gasit o mana de “idioti folositori” care sa creada ca lupta pentru salvarea copaceilor, desi constructia s-ar fi inaltat chiar pe locul monumentului, care urma sa fie mutat nicidecum distrus. Dar cand au fost rase toate livezile experimentale si o bucata buna din padurea seculara de la Baneasa pentru a se construi mega-mall-uri si “centre de afaceri”, Remus Cernea si ai lui – cascadorii rasu-plansului – ia-i de unde nu-s…

Mai departe: involutia lui Remus Cernea, dupa cum si-o prezinta singur in “reperele biografice” de pe site-ul sau marxist-ecologist, se bucura si de rasplata. Si nu orice fel de rasplata. Ei bine, The Nordic Rainbow Humanists a acordat premiul „Rainbow Humanist Award 2009” pentru Remus Cernea şi colegii săi din Asociaţia Umanistă Română …pentru că vorbesc şi scriu despre situaţia lesbienelor, gay-lor, bi-sexualilor şi transsexualilor ca o temă ce priveşte un drept al omului şi ca un drept de a lua decizii în viaţa personală – ceea ce reprezintă o valoare esenţială umanistă a autonomiei personale – în ciuda unei opoziţii puternice din partea opoziţiei intoleranţei religioase sau oponenţilor politici şi a unei prese ostile. (…)

Admirabil, reuseste si performanta declarării zilei de 24 august drept Ziua Internaţională împotriva intoleranţei, discriminării şi violenţei bazate pe preferinţe muzicale sau vestimentare şi lifestyle. Uau! Aplauze prelungite!

Din punct de vedere politic, in prezent, Remus Cernea si noua sa gogonea in curs de inrosire, autointitulata “Mişcarea Verzilor”, participa la lansarea programului Uniunii Social Liberale pentru agricultură si salută deschiderea domnului Victor Ponta către o colaborare a formaţiunii noastre politice cu Uniunea Social Liberală.

In ce priveste “politica externa”, consecvent directivelor antiromanesti ale filonului care l-a slobozit in viata publica, “Miscarea Verzilor” sustine independenta provinciei separatiste Kosovo si “condamnă boicotul la care a recurs preşedintele României, Traian Băsescu faţă de Polonia, organizatoarea Summit-ului de la Varşovia”.

Printre alte actiuni revolutionare ale “salvatorului” Rosiei Montane si ale formatiunii sale de lift: “Mişcarea Verzilor” din România susţine “Gay Pride”-ul din Budapesta.

Altfel, dupa cum poate va amintiti, Remus Cernea a participat la alegeri ca candidat prezidential din partea Partidului Verzilor. A obtinut fascinantul scor de 0,5 % din electoratul prezent la vot si ulterior a fost exclus dupa alegeri din partid pentru “grave abateri disciplinare”. Dupa cum a declarat chiar el atunci cand si-a mimat public demisia, “verzii” se suparasera pe el pentru ca ar fi “transformat formatiunea intr-un partid de homosexuali”. Președintele filialei București a Partidului Verzilor, Constantin Dumitrescu, a sustinut la excluderea lui Remus Cernea că una dintre acțiunile care au fost cel mai prost receptate de conducerea “verzilor” a fost sprijinul public acordat de acesta lui Laszlo Tokes pentru obținerea funcției de vicepreședinte al PE. Interesant de menționat, afirma jurnalistul Bogdan Tiberiu Iacob intr-un articol, acum cațiva ani Cernea s-a înscris în UDMR, ceea ce ar putea avea oarece relevanță în ce privește susținerea acordată lui Laszlo Tokes (pe langa faptul ca oricum e dus cu pluta).

Asa dus cu pluta cum e si pentru ca tot cam asa a ajuns si presa “romana”, tovaraselul Remus Cernea  este publicat constant de “platforma” “onorabilului” puscarias Sorin Ovidiu Vintu, “Vax Publica”, unde isi raspandeste tampeniile anticrestine in masa de cititori spalati la creier. Pentru ca nu era de ajuns, cu sprijinul unor unguri din Targu Mures, prezentati pe toate canalele de intoxicare ale lui Soros drept “ziaristi germani”, a reusit sa declanseze ultimul scandal “international” impotriva Catedralei Mantuirii Neamului, bazat pe minciuni flagrante, la care Deutsche Welle a marsat, cu o jenanta lejeritate, fara a-si fi cerut scuze nici pana acum romanilor pentru crasa dezinformare la care s-a pretat.

Nu cred ca trebuie sa mai scot eu in evidenta firul ros-alb-verde care ii strabate intreaga “cariera” de activist antiroman, de la origini si pana in prezent, de la postura de sicofant al Bisericii Ortodoxe Romane la cea de “salvator” al Rosiei Montane: filiera maghiara. Aceeasi filiera care, ca la un ordin, face ca nici mai mult nici mai putin de 77 de organizatii maghiare – altfel preocupate cu toatele ori de “Transilvania verde” ori de autonomia “Tinutului Secuiesc” –  sa-si arata grija pentru “salvarea” patrimoniului Romaniei de la Rosia Montana (multumim Budapestei pentru prostia insiruirii tuturor contactelor ungurilor, ca ne-a scutit pe noi de un efort suplimentar).

Dar, despre misiunea de “salvare” a Romaniei, tinta Ungariei, cat si despre restul vedetelor “eco” din ograda lui Soros, in episoadele urmatoare ale serialului Salvati Rosia Montana de “salvatorii” ei!  publicat de portalul independent care a promis ca imi va prelua materialul – Ziaristi Online.

Victor Roncea

Pentru edificare asupra ultimei diversiuni cerniene va recomand analiza complexa realizata de George Damian si publicata deja de Ziaristi Online: Remus Cernea, guruletul marxism-ecologismului, animatorul asaltului minciunii asupra Bisericii Ortodoxe Romane

 

Print Friendly, PDF & Email
You can leave a response, or trackback from your own site.

11 Responses to “Cine sunt “salvatorii” Rosiei Montane, vedetele Fan Fest. Azi, Remus Cernea, animatorul marxism-ecologismului anticrestin din Romania”

  1. x-man says:

    Pe tema Rosia Montana trebui sa se faca un referendum national si pe foi sa scrie cam asa:
    —————–
    Dragi Romani!
    Cum doriti sa va fie furat aurul stramosilor de la Rosia Montana:
    1. Cu pastrarea patrimoniului de acolo (de care oricum n-ati auzit pana acuma si nici nu v-a pasat …)
    2. Cu cianuri si extractie de suprafata, decopertare pe o raza de 100km(puteti bifa asta cu incredere).
    3. Nu stiu, nu ma intereseaza …Remus Cernea presedinte ! 😀

  2. Mda says:

    Ai uitat de Cuman(simion). 😉

  3. VR says:

    Cred ca nici de C.A.P. nu ar fi bun de presedinte. Ar fi de munca! 🙂

  4. Ioana says:

    Ce dus cu pluta? Gaozarul asta stie foarte bine ce face. Cel mai probabil nici nu-i roman! Nu-i vedeti pe toti “slavatorii” ce nume au? Iar Toma e evreu! Stia toata unitatea…

  5. salvati_romania says:

    Te doare mintea!! Bravo, domnule Roncea. Astept cu interes continuarea serialului. Luati-i la rand pe toti! Implicati sau nu in FÂSFEST, toti sunt o apa si-un pamant. Macar sa stim cu cine avem de-a face!

  6. Fanu says:

    https://www.antena3.ro/romania/miting-la-rosia-montana-unde-peste-400-de-localnici-sustin-exploatarea-miniera-a-zonei-133524.html

    ui ordinarii amu cică au şi protestatari care vor roşia montană, mă da funcţionează impostura de minune ŞI MAI ALES TRUFIA GUVERNULUI MAGHIAR

Leave a Reply

Powered by WordPress

toateBlogurile.ro

customizable counter
Blog din Moldova