Fan Fest – Droguri, minciuni, ticalosie. Salvati Rosia Montana de “salvatorii” ei! FOTO VIDEO DOCUMENTAR de la mascarada gherilelor marxist-ecologiste care proclama azi “FânFest 2011 – Lupta continuă!”. Soros, marca banu’!

Fan Fest – Droguri, minciuni, ticalosie

Regizor: Mircea Toma. Scenariu: Renate Weber, Monica Macovei. In Memoriam: Alina Tatiana Mungiu. Secretara de platou: Teo Zabava. Producator: Casa de Filme a Ungariei Mari. Sponsor: George Soros. In rolul principal: “societatea civila”. In roluri secundare: “salbaticii” din Rosia. Actori si figuranti: “idiotii folositori”. O productie maghiara de propaganda marxist-ecologista pe spatele romanilor si a locuitorilor Rosiei Montane.

Fragment din epopeea MT Productions intitulat “Salvatorii Pasive Watch la Vama Rosie din Montana Veche”

Sursa: YouTube si ZiaristiOnline

Print Friendly, PDF & Email
You can leave a response, or trackback from your own site.

13 Responses to “Fan Fest – Droguri, minciuni, ticalosie. Salvati Rosia Montana de “salvatorii” ei! FOTO VIDEO DOCUMENTAR de la mascarada gherilelor marxist-ecologiste care proclama azi “FânFest 2011 – Lupta continuă!”. Soros, marca banu’!”

  1. Iustina Bacosca says:

    Foarte graitor articolul. Au vrut probabil sa imbine utilul cu placutul si a iesit doar VULGARITATE.
    Tinerii astia sunt dusi cu pluta. Cine salveaza Rosia Montana?! Cine salveaza Romania?! Ratacirea e prea mare in momentul de fata si mocirla este un bun “remediu” pentru acestia. La placinte inainte, la razboi inapoi…

  2. y-man says:

    Astia sunt “societatea civila”? Baga-i-as undeva cu Mungioaia lor cu tot. Aia e femeie sau monstru preistoric? Nu cumva ea o fi explicatia aia din DEX la jidov care se discuta acum? Si euro-sorosista aia si pidosnicul de Mircea Toma. Nu-i e rusine? Isi spala ca creier familia. E plin de bani pe spatele prostilor. Si-acum cere donatii doi euro pentru mizeria de Fan Fest? Pai de ce nu doneaza el, ca are de unde!?

  3. Fanu says:

    zici că s posedaţi ăştia, Doamne, feri

  4. tudor says:

    Ar fi bine sa mute locatia festivalului, nu vad cum ajuta ei zona, cine vrea sa viziteze rosia montana poate sa o faca fara sa fie un festival care sa zguduie pamantul

  5. VR says:

    Sa imputa pamantul…

  6. salvati_romania says:

    “Dragi Idioti Folositori,
    Salvati Romania de salvatori!”

    Brainwasher in Chief

Leave a Reply

Powered by WordPress

toateBlogurile.ro

customizable counter
Blog din Moldova