La Multi Ani, SRI!

Astazi, Serviciul Roman de Informatii implineste 21 de ani. Varsta majoratului, pentru americani.

Desigur ca ii urez SRI “La Multi Ani!” cu speranta ca va reusi sa rezolve cu “succes pe toata linia” si cazurile de agenti anti-Romania activi la cel mai inalt nivel in stat, cum este grupul de interese straine al aceleiasi Retele reprezentate, pe rand, de Alin Teodorescu, in Guvernul Nastase, Marius Oprea, in Guvernul Tariceanu si succesorul acestuia, Vladimir Tismaneanu, in Guvernul Boc (ca sa nu mai vorbim si de cei de pe langa presedinti sau chiar de unii presedinti si premieri), cu totii membri  ai Grupului pentru Dialog Social consolidat de Silviu Brucan si George Soros in decembrie 1989, respectiv ianuarie 1990, documentati de ofiterii de informatii romani ai Unitatilor “anti-KGB” din DSS si SRI ca avand stranse legaturi, inca de dinainte de 1989, cu spionajul maghiar si cel rusesc.

Sper totodata ca in cadrul “succeselor pe toata linia” din Bilantul SRI pe anul 2010 nu se inscriu si victoriile in lant ale UDMR si organizatilor adiacente maghiare, care discrimineaza agresiv romanii din Harghita, Covasna si Mures pana la epurare culturala, administrativa si etnica si sunt pe care sa impuna autonomia teritoriala a asa-zisului “Tinut Secuiesc” si regionalizarea Romaniei in favoarea Ungariei revizioniste.

Nu in ultimul rand astept cu acelasi interes un nou decret prezidential care sa cinsteasca memoria ofiterilor romani din Grupul Trosca, eroi ai Romaniei cazuti la datorie in decembrie 1989.

Mai amintesc, in incheiere, ca trebuie sa fie aparati, cu onoare, toti cei ce sunt cetateni romani, din tata-n fiu, si de la vladica pana la opinca – indiferent de opiniile si convingerile lor religioase, nationale, in raport cu “corectitudinea politica” neo-marxista, noua gandire de lemn oficiala -, cel putin in egala masura cu nivelul la care sunt protejati cei care au jurat credinta altor state sau care isi tradeaza, zilnic, tara.

In rest, noi si noi succese!

La Multi Ani si salutari romanesti ofiterilor SRI care isi fac datoria pentru Patrie si Onoare!

Cetatean roman inca ne(re)emigrat Victor Roncea

Print Friendly, PDF & Email
You can leave a response, or trackback from your own site.

5 Responses to “La Multi Ani, SRI!”

  1. Elena Andronache says:

    Intrebare aniversara:

    Ale cui interese le reprezinta si le apara SRI, pentru ca, in nici un caz, nu reprezinta interesele:

    – Statului National Unitar si Suveran Român (care este practic destramat si condus, de 21 de ani, de anti-romani tradatori de neam si vanzatori de tara)
    – si nici ale românilor, care sunt umiliti, injositi si discriminati in propria tara, mai mult, supusi unui veritabil genocid

    Ce spune SRI de faptul ca:
    – România este sigura tara din lume cobai pentru experimentul Codex Alimentarius
    – România este cobai pentru gardasil si alte multe medicamente si vaccinuri mortale
    – România este sigura tara din lume in care au fost instituite “oficial” , cu semnaturi si aprobari oficiale, aberatii contra naturii ca “rege” sau “imparat” sau “presedinte” al tiganilor din toata lumea
    – in urma actiunilor criminale ale regimului fsn-iliescu-roman-plesu.. “român” a fost identificat cu “rom” si România cu “tara romilor”..
    – românii sunt supusi de 21 de ani unui genocid de stat, calculat, gandit, programat.. infaptuit prin ministerul “sanatatii” si prin alte institutii
    – regimul criminial constantinescu-zoe petre-severin a cedat pentru totdeauna, pe timp de pace, Insula Serpilor si teritoriile romanesti acaparate de tancurile rusesti in iunie 1940
    – regimul criminial basescu-pdl aproba si incurajeaza autonomia Ardealului si trecerea sa in componenta ungariei
    – Transilvania este deja “gubernie” ungureasca.. ca si intreaga Românie – condusa, de fapt, de la moscova si de la budapesta, prin udmr (la vedere) si prin sute de agenti infiltrati in partide sau in asa-zisa “societate civila”..
    – in ultimii 21 de ani, România a ajuns groapa de gunoi a Europei, iar Românii – paria omenirii

    … si atunci, din nou intreb: ce face SRI, pe banii nostri, ai românilor din România?
    Ne vinde sau ne da pe gratis rusiei, ucrainei, ungariei, germaniei, frantei si altor state mai de la est sau mai de la vest?
    Vegheaza ca acest teritoriu sa fie golit de români “in pace si liniste” pentru a face loc altora.. fara tara..?

    SRI nu inseamna “Serviciul Român de Informatii ” ci “Serviciul de Informatii din România”, asa cum si pc(d)r insemna partidul comunist din România, avand ca scop final declarat destramarea Statului Român!

    “Patrie si Onoare” sunt cuvinte mari, ce cauta pe stema SRI-ului ????????

  2. andra says:

    Avem un stat unitar, cu toate ca la fel de bine puteam impartasi situatia fostei Iugoslavii.
    Avem cea mai buna agricultura din Europa si suntem proprietari; strainii ne-au luat fabricile care nu valoreaza absolut nimic, dar noi, romanii, stapanim pamanturile, padurile si casele, singura valoare materiala.
    Suntem poporul cel mai credincios, educat si cult, cu toate minciunile mogulilor in ceea ce priveste sistemul romanesc de invatamant.
    Ne bucuram de cea mai mare libertate politica, de gandire, de expresie si de asociere din lumea intreaga. Avem memorie istorica.
    Transilvania este o zona multiculturala de invidiat pentru toleranta interetnica si religioasa de care ateii lui Soros se mira.

    La Multi Ani tuturor celor de buna-credinta din Serviciu! Aniversare placuta de Ziua Unirii!

  3. paul bacosca says:

    SRI-ul nu-si merita blazonul. Daca Patrie si Onoare ar fi principul functionarii acestei organizatii, poate Romania ar fi aratat mai bine!

  4. Rocs says:

    Serviciilor de Informatii Romanesti le urez multi ani in slujba acestui neam si fie ca ziua de 26 martie 2011 sa marcheze inceputul salvarii Romaniei. Ofiterii de informatii sa nu ajunga,la gramada, simpli mercenari in solda vrajmasilor unei tari in disolutie. Pt asta e necesar ca SRI sa acorde mai mult credit propriului popor, sa se delimiteze de esichierul politic si sa loveasca fara mila, fara publicitate, fara a cere permisiunea potentatilor vanduti, de fiecare data cand integritatea teritoriala/morala/economica a Romaniei este in pericol. Ofiterii de informatii au datoria sfanta de a pastra ceea ce romanii au platit cu sange si cu multa durere. Au datoria de a se impune pe piata informatiilor in asa fel incat dusmanilor sa le fie teama sa ne atace in vreun fel, mai ales acum cand nu mai dispunem de o forta armata, “onor” politicilor tradatoare duse in ultimii 20 de ani. SRI trebuie sa aiba departamente absolut independente si cu adevarat secrete, gata oricand sa intervina, in principal pt disciplinarea mizerabililor care ne guverneaza. Pt ca aici e “buba”! Si inca ceva: SRI ar face bine sa opereze o schimbare legislativa si in ceea ce priveste criteriile de accedere in structurile de informatii. Sa se orienteze catre candidatii cu structura nationalista (in sensul constructiv al termenului), fara limita de varsta. Sa-i aiba in vedere ca posibili ofiteri de informatii pe romanii care au deja o situatie financiara stabila si care ar fi interesati sa lucreze in slujba tarii doar din dragoste pt acest pamant. Ganditi-va, domnilor, cate puteti realiza cu ofiteri competenti, imposibil de corupt. Am certitudinea ca veti citi si mesajul meu, pe care-l inchei cu un sincer “La Multi si Folositori Ani!”.

Leave a Reply

Powered by WordPress

toateBlogurile.ro

customizable counter
Blog din Moldova