Der Spiegel



Der Spiegel, celebra publicatie germana cu un tiraj de peste un milion de exemplare, se muta intr-o cladire noua in Hamburg. Mai sus, Catherine Stockinger, director de comunicatii, si jurnalistii de politica externa Mathieu von Rohr si Britta Sandberg, la o discutie cu ziaristi si bloggeri din spatii diverse ale lumii invitati de Guvernul federal german la un tur profesional in Germania.
Foto: Victor Roncea

Print Friendly, PDF & Email
You can leave a response, or trackback from your own site.

3 Responses to “Der Spiegel”

  1. Kristijan Ivancic ZG- HR says:

    Bravo voua la toti!
    Ar trebuj ca gunoajelor ce servesc diferite organizati care vor sa distruga ROMANIA sa le krape fata de rusine ca nu snt cu voi in Germanija si sa se intrebe de ce? de ce? Pe cititori de vijesti facute in laborator si arunkate ii compatimesc….
    Bravo tuturor voua si din tot sufletu sa aveti multa sanatate ca sa spuneti adevaru. Eu cred ca clipa in care gunoajele vor plati nu maj jeste departe… Historija ii va judeca si numele lor inpreuna cu ce scriu va sa fije la lada de gunoj acolo unde aceste gunoaje merita ca sa fije….
    Dumnezeu si ROMANII! ROMANIA MARE, ROMANIA MARE!

  2. Nan says:

    a propos de verticalitatea presei, Vaclav Klaus plateste scump curajul de a se fi opus pe fata UE si dogmei incazirii globale. Este facut de domnii ziaristi nici mai mult nici mai putin decat hot de pixuri…

    https://news.yahoo.com/s/yblog_thelookout/20110412/ts_yblog_thelookout/is-the-president-of-the-czech-republic-a-pen-stealer

Leave a Reply

Powered by WordPress

toateBlogurile.ro

customizable counter
Blog din Moldova