EXCLUSIV. Campania anti-umana cu bebelusul “homosexual” a fost folosita deja in acelasi mod in Italia, in 2007. Mitropolia Moldovei si Bucovinei protesteaza oficial. Primarii sunt chemati, de Pasti, sa indeparteze panourile anti-crestine

Activistii homosexuali de la asa zisa organizatie PSI – Population Service International -, “managera” campaniei anti-crestine si anti-umane cu bebelusul “homosexual”, au stiut exact ce fac. Acelasi afis ofensator a fost folosita deja, in 2007, impotriva unei alte tari eminamente crestine: Italia. Reactiile au fost cele scontate, la fel ca si in Romania. Vaticanul si politicienii crestin-democrati au intervenit revoltati impotriva acestei campanii desantate, dupa cum informeaza Reuters aici, intr-un articol din 26 octombrie 2007. Campania a fost conceputa de catre Émergence, o Agentie de publicitate pentru homosexuali, din Canada, unde a avut loc si “premiera” acestei “campanii sociale”, in 2006. Catolic.org arata ca pana si homosexualii intelectuali din Italia s-au dezis de campania agresiva si manipulatorie. Filosoful post-modernist Gianni Vattimo, homosexual declarat, care se impotriveste si manifestarilor exhibitioniste de tip “parada gay”, a contrazis intr-un interviu pentru “Corriere della Sera” ideea indusa de afis, si anume ca homosexualitatea este genetica si a catalogat campania ca fiind “de prost gust”. Sursa numita mai arata si ca Biserica Catolica s-a revoltat oficial prin vocea cardinalului Tarcisio Bertone, secretar de stat al Vaticanului la acea vreme, care afirma ca “s-a mers prea departe”. Practic, observam ca, in spatele unei asa-zise “campanii sociale” menite chipurile sa apropie oamenii de problemele homosexualilor, nu sta de fapt, in cazul nostru, decat intentia ferma a unei grupari anti-crestine, bine organizate, care se foloseste de bolile homosexualilor pentru a jigni ortodocsii in pragul marii sarbatori a Invierii Domnului.

In mai toate tarile lumii anti-semitismul si anti-iudaismul se pedepsesc, pe buna dreptate, cu Toleranta Zero. Este cazul sa se intample acelasi lucru si la noi, cu anti-romanismul si anti-crestinismul.

In Bucuresti, chiar la poalele Patriarhiei, au trebuit sa actioneze trei cetateni ai Capitalei, pentru ca vocea autoritatilor in drept, bisericesti, politice si adminstrative, a amutit subit. La Iasi, se ridica, iata, glasul mitropolitului Teofan. Preoti cu crucea in frunte, organizatiile de apararea copilului, presa si oamenii simpli cer sa fie respectate sarbatorile de Sfintele Pasti. Daca primarii din marile orase ale Romaniei mai au un dram de spirit crestinesc in ei trebuie sa indeparteze de urgenta aceste afise dezumanizante si manipulatorii, care inoculeaza un fals stiintific si desconsidera valorile crestine si puritatea nou-nascutului, conceput de Dumnezeu fara de pacat.

IPS Teofan, mitropolitul Moldovei si Bucovinei reactioneaza oficial:

COMUNICAT PRESA: O provocare regretabilă la adresa creștinilor, chiar în preajma Sfintelor Paști

Având în vedere faptul că în municipiul Iași, într-o zonă intens circulată, s-a afișat, pe un panou publicitar, o imagine cu un copil având de mână eticheta ”homosexual”, alături de care este textul ”orientarea sexuală / nu este o alegere / nu este boală”, aducem la cunoștința opiniei publice următoarele:
Este regretabil ca într-un loc public să fie expus un astfel de panou, întâmplător sau nu, chiar în perioada în care creștinii ortodocși (majoritari în municipiul Iași) se pregătesc să serbeze Sfintele Paști.
Homosexualitatea (ca și alte devieri în comportamentul sexual) nu reprezintă o orientare înnăscută, cum sugerează panoul respectiv, existând și studii ale unor specialiști care combat această idee.
Sfânta Scriptură, atât în Vechiul, cât și în Noul Testament, condamnă în mod clar și fără echivoc orice fel de comportament sexual deviant. În cartea Leviticului, Dumnezeu le spune fiilor lui Israel ”Să nu te culci cu bărbat, ca şi cu femeie; aceasta este spurcăciune” (capitolul 18, versetul 22). Iar Sfântul Apostol Pavel scrie într-una din epistolele sale: ”Pentru aceea, Dumnezeu i-a dat unor patimi de ocară, căci şi femeile lor au schimbat fireasca rânduială cu cea împotriva firii. Asemenea şi bărbaţii lăsând rânduiala cea după fire a părţii femeieşti, s-au aprins în pofta lor unii pentru alţii, bărbaţi cu bărbaţi, săvârşind ruşinea şi luând cu ei răsplata cuvenită rătăcirii lor” (Romani 1, 26-27).
Este evident, așadar, că pentru un creștin (dar și pentru alte religii monoteiste) homosexualitatea este un păcat. Cei care au căzut într-o astfel de patimă au însă șansa de a se ridica, prin pocăință și spovedanie, iar Biserica se roagă pentru îndreptarea lor, condamnând însă cu fermitate păcatul, indiferent de contextul social sau de ideile care sunt la modă la un anumit moment.
Biroul de presă al Arhiepiscopiei Iaşilor

Print Friendly, PDF & Email
You can leave a response, or trackback from your own site.

4 Responses to “EXCLUSIV. Campania anti-umana cu bebelusul “homosexual” a fost folosita deja in acelasi mod in Italia, in 2007. Mitropolia Moldovei si Bucovinei protesteaza oficial. Primarii sunt chemati, de Pasti, sa indeparteze panourile anti-crestine”

 1. Fanu says:

  ştiţi ce mi până la urmă… să nu se fi folosit smintiţii ăştia de această campanie şi de acest prilej ca mai apoi să se deie după aceea ostracizaţi şi discriminaţi SAU să îşi facă imagine pe negativul reacţiei declanşate… c aşa face şi masoneria sau rotary or iluminati fac şi pe pozitiv şi pe negativ parazitări…

  am auzit că vor să facă un tv pt gay… sunt tare curios câţi cetăţeni ai României din “clasa politică” şi din mediul telectual românesc sunt gay… iertaţi mă dar români nu le pot spune!

  în anii 50 ne au invadat sectele în anul 89 se pare că ne au invadat soroşişti iar în 2011 ne invadează spurcaţii gay… oare chiar cred că vor distruge ortodoxia prin aceasta?

 2. jan dinu says:

  — DRAKU — o s-a stie ce-o sa mai fie !!!
  In Califorinia (USA ) e pe cale de a se aproba in
  ACTUala legistlatura introducerea in scoli a
  — ISTORIEI HOMOSEUALILOR — in programa scolara obligatorie !
  Luati aminte …shi in Romania este posibil !
  Dupa ce am urmarit pe YT …filmulete cu interviuri
  pe undeva in Prahova cu – Cine a scris BIBLIA …pot
  spune cu stringere de inima ca :
  – BORboroseala Bisericii Ortodeoxe ( a “adevaratei credinte “…)
  a adus “credincioshii ” la o atita indobitocire …traditionala
  care de la cel mai mic – dascval pina la Ierarhia “nationala religioasa ”
  nu-i altceva in mare parte decit o – scamatorie &excrocherie – !
  Parca in Biblie se aminteste ca
  >> Pomul se cunoaste dupa roade <<
  Shi "romanii " dupa religia profesata de dogmele popilor fara har !
  Concluzie :
  — Vai shi Amar — !
  Felicit pe profesorul preot Vanica !
  Paste fericit acelor ramashi – curati – shi nevinovati !

  Jan Dinu – Portland – USA

 3. Kristijan Ivancic ZG- HR says:

  Kampanija facuta de satanisti jeste inpotriva ORTODOKSIJEI!
  Gunoajele occidentale nu vor reusi!
  Blestemati din neam in neam sa fije cei care au sprijinit asta….

Leave a Reply

Powered by WordPress

toateBlogurile.ro

customizable counter
Blog din Moldova