EXCLUSIV Ziaristi Online: Apare cartea lui Larry Watts! O conferinta WWC-CIA care spune multe: Romania si Ceausescu vs Pactul de la Varsovia si dezinformarea strategica a KGB. DOCUMENT / VIDEO

Lucrarea monumentala de istorie secreta a expertului militar american Larry Watts, cel mai bun cunoscator al adevarurilor Romaniei contemporane dintre istoricii straini preocupati de batalia dintre cele doua blocuri militare ale Razboiului Rece, intitulata in engleza With Friends Like These … The Soviet Bloc´s Clandestine War Against Romania (volumul I) cu varianta de titlu Fereşte-mă, Doamne, de prieteni!…, va fi lansata in premiera in limba romana, exact peste o saptamana, joi, 12 Mai, la Biblioteca Centrala Universitara, orele 1600, urmand sa mai aiba loc o lansare la Targul de Carte, pe 28 Mai. Pana atunci, portalul Ziaristi Online va ofera, in exclusivitate, o prelegere tinuta de dr Larry Watts la o recenta conferinta organizata de Woodrow Wilson Center in colaborare cu CIA, in urma desecretizarii unui nou set de documente din arhivele principalului serviciu de intelligence al Statelor Unite, revelant pentru blocul comunist. Desfasurarea de diapozitive de mai sus a fost derulata pe ecranul conferintei din Washington DC in timpul prelegerii privind pozitia Romaniei si a lui Ceausescu fata de URSS si Pactul de la Varsovia, pe care o publicam, in original, mai jos.

Integral la Ziaristi Online

Print Friendly, PDF & Email
You can leave a response, or trackback from your own site.

One Response to “EXCLUSIV Ziaristi Online: Apare cartea lui Larry Watts! O conferinta WWC-CIA care spune multe: Romania si Ceausescu vs Pactul de la Varsovia si dezinformarea strategica a KGB. DOCUMENT / VIDEO”

  1. anon de serviciu says:

    Salut. Am vazut-o in vitrina librariei Cercului Militar National de pe Kogalniceanu (30m dupa intersectia cu Victoriei, in jos, catre Cismigiu). Cucoana de acolo mi-a spus ca nu se afla catre vanzare (nu avea pret).

Leave a Reply

Powered by WordPress

toateBlogurile.ro

customizable counter
Blog din Moldova