Ioana Lupea a fost desfiintata impreuna cu soferii de la Evenimentul Zilei

Paginademedia.ro: Evenimentul zilei a renunțat astăzi la editorii coordonatori. De asemenea, poziția de redactor șef adjunct, ocupată de Ioana Lupea (foto), a fost desființată, care urmează să plece de la ziar (o exprimare cam greoaie dar se intelege, cred, ideea 🙂nota mea, VR).

Cei din pozițiile de conducere au fost restructurați, dar vor rămâne pe alte posturi. Alți angajați (aproximativ opt oameni) au fost însă concediați, printre care și cel mai vechi angajat al ziarului, secretarul general de redacție Cristi Popa.

Poziția de redactor șef adjunct, ocupată de Ioana Lupea, a fost desființată.

  • Coordonarea editorială a secțiilor de care se ocupau editorii coordonatori îi revine direct redactorului șef Vlad Macovei.
  • Echipa de corectură a fost concediată.
Print Friendly, PDF & Email
You can leave a response, or trackback from your own site.

2 Responses to “Ioana Lupea a fost desfiintata impreuna cu soferii de la Evenimentul Zilei”

  1. Razvan says:

    Ei si daca au dat proasta afara ce? M-am uitat azi pe site-ul lor dupa mai bine de 6 ani. Acelasi cretinism marca Evz. Uite titlu: “Lupta lui hawking cu Dumnezeu; Românii ţin cu religia”. Nu simti cu ti se netezeste creierul numai citind un titlu?

    Avea si Ziua o proasta, urata si rea ca si asta. NU-mi amintesc cum o chema. Si evz-ul se va inchide in curand probabil. O merita repede.

Leave a Reply

Powered by WordPress

toateBlogurile.ro

customizable counter
Blog din Moldova