Jurnalisul Liviu Andrei atacat de Politia Homosexuala a Municipiului Craiova

Rușine mare în centrul Craiovei! În afară de iepuri de sârmă și ouă sclipicioase, aleșii locali au aprobat și amplasarea câtorva panouri publicitare imense ce promovează homosexualitatea, scria pe blogul sau jurnalistul oltean Liviu Andrei de Sfintele Pasti, realizand si reportajul de mai jos pentru Tele U Craiova. Dar aventurile homosexuale ale autoritatilor locale nu s-au oprit aici. Dintr-un Comunicat agresiv al Politiei Locale a Municipiului Craiova reiese chiar faptul ca campania homosexualilor din Saptamana Mare a fost finantata de Ministerul Finantelor. Asa sa fie?!

In urma unei Adrese catre Politia Locala a Municipiului Craiova, jurnalistul a fost amenintat si atacat verbal si chiar si in scris de capul la organul craiovean al Legii. Iata comunicatul oficial al Poltiei Homosexuale din Craiova:

“POLIŢIA LOCALĂ A MUNICIPIULUI CRAIOVA

Tel: +40-251-533207 +40-251-532418 Fax: +40-251-532717
Consiliul Local al Municipiului Craiova

Str.Dr.Dimitrie Gerota, nr.22
Craiova, Dolj, 200754
E-mail: politialocalacraiova(5)rdscv.ro

Nr. 4203 / 2011

Către TELU U CRAIOVA
Craiova, b-dul Decebal, nr. 5 – jud. Dolj

Domnului reporter Andrei M. Liviu-Adrian

Urmare adresei înregistrată la registratura Poliţiei Locale a Municipiului Craiova la data de 19.04.2011, în termenul legal stipulat de prevederile art. 8 alin. 1 din Ordonanţa nr. 27/2002 privind reglementarea activităţii de soluţionare a petiţiilor, aprobată şi completată de Legea nr. 233/2002,

vă comunicăm, punctual, următoarele:

-potrivit prevederilor art. 8 lit. c) din Legea poliţiei locale nr. 155/2010, poliţiştii locali au atribuţii de verificare privind respectarea normelor legale de afişaj stradal publicitar şi de amplasare a materialelor publicitare, neavând competenţa legală de a verifica şi cenzura identitatea vizuală sau conţinutul mesajului pe care il conţine panoul publicitar.
Referitor la cele sesizate prin adresa nr. 4203/19.04.2011 şi raportat la competenţa legală a Poliţiei Locale, s-au verificat actele în baza cărora au fost amplasate panourile publicitare la care faceţi referire în adresa dumneavoastră, din acest punct de vedere societăţile respective prezentând toate actele solicitate de organele de control, respectiv autorizaţii de construire şi contracte de asociere.
Mai mult, cu privire la conţinutul mesajului, precizăm că macheta conceptului vizual al campaniei anti-stigmatizare/antihomotobie „Orientarea sexuală nu este o alegere nici o boală” a fost aprobată de către Ministerul Finanţelor Publice.

-referitor la “cuvintele injurioase însoţite de declaraţii revenţioase” adresate de către şeful poliţiei locale, considerăm că denaturaţi în totalitate adevărul şi folosiţi metode care nu reprezintă o instituţie de presă sau un reporter, motiv pentru care Poliţia Locală a Municipiului Craiova oferă în viitor relaţii/informaţii reporterului dumneavoastră Andrei M. Liviu-Adrian doar în baza unei solicitări scrise la care se răspunde în termenul legal.
Singura discuţie între cele două persoane a fost foarte civilizată şi a avut ca subiect doar depăşirea atribuţiilor reporterului în relaţiile cu poliţia locală, reproşându-i-se modul de abordare şi purtarea acestuia faţă de personalul cu care a intrat în contact.
De asemenea, precizăm că reporterul a avut un comportament tendenţios faţă de poliţiştii locali şi personalul Poliţiei Locale a Municipiului Craiova, subrogându-se în funcţia şefului instituţiei.
Mai mult, pentru informarea domnului reporter, facem precizarea că reprezentantul legal al unei instituţii publice este doar conducătorul acesteia, care are şi competenţa de a desemna o persoană care să-i preia atribuţiile doar când lipseşte din localitate, în cazul concediilor legale de odihnă sau a celor medicale.

Faţă de toate aceste aspecte, exprimăm convingerea că, în viitor, cele două instituţii vor avea o colaborare foarte bună.”

Jurnalistul craiovean remarca pe blogul sau:

“La inițiativa corupților din primărie care rod carnea de pe ciolanul Doljului, comunitarii analfabeți au ajuns să facă presiuni asupra jurnaliștilor. Legați cu o sârmuliță de bobină de doi ș-un sfertul local, acești țărănuși pripășiți pe străzi urbei cu un pulan în mână mă șicanează cum pot: șeful mă amenință telefonic să mă dau la fund și să mănânc sticlă, slujbașii vor să mă bage la dubă pt. călcat de iarbă. Uite ce-mi trimit gorobeții la serviciu!
P.S. : Dacă citim printre rânduri, din comunicatul de mai sus reiese că Ministerul Finanțelor Publice a aprobat (a marcat și banu ce să ne mai căcăm pe noi!!!) campania homalăilor.”

No (more) comment

Vezi si: EXCLUSIV. Institutiile statului homosexual “roman” raspund Asociatiilor Pro Vita si Alianta Familiilor din Romania in cazul “bebelusului homosexual”. DOC

Print Friendly, PDF & Email
You can leave a response, or trackback from your own site.

2 Responses to “Jurnalisul Liviu Andrei atacat de Politia Homosexuala a Municipiului Craiova”

  1. Fanu says:

    păi or avea şi finaţişti poponari cu putere în spate şi de aia 🙂

Leave a Reply

Powered by WordPress

toateBlogurile.ro

customizable counter
Blog din Moldova