Bloggerul Sutu mai prost decat pozarul Sutu. Cotroceniul si-a schimbat fotograful de pe 20 aprilie. Sorin Lupsa i-a predat stafeta lui Alex Micsik

Un oarecare Sutu.ro, care se da un fel de ziarist si fotograf bun la toate, mare specialist in a suti nume celebre de prin Capitala, de la Palatul Sutu pana la Foto Union (de ce nu si-a numit blogul Sanatoriul Sutu?), a reusit sa capteze din patina furaciunilor sale doar jegul. Intr-o postare care se vrea foarte suculenta, sutuletul chipurile da o stire: ca s-a schimbat fotograful la Cotroceni (vezi captura de ecran mai sus), ca e din cauza fotografiei cu gaura din talpa a tantalaului nespalat de Jeffrey Franks si ca “mai mult”, numele fostului fotograf, simpaticul de Sorin Lupsa, “a fost înlocuit de peste tot cu cel al noului fotograf prezidenţial – Alexandru Micsik”. Omul, saracul, e prost de trei ori. Suntem in 8 iunie (in postarea lui). Sorin Lupsa a plecat de la Cotroceni pe 20 aprilie. Ultimele lui fotografii pentru Administratia Prezidentiala au fost realizate la vizita oficiala a lui Basescu in Azerbaidjan (18-19 aprilie). Pe 27 aprilie Sorin era deja intors la matca, la Agerpres (vezi fotografii de-ale lui de atunci pana azi aici). Fotografia cu pantoful, din 7 mai, ii apartine lui Alex Micsik, dupa cum sta scris mare cand deschizi site-ul Presidency.ro (ceea ce dovedeste ca sutul nici macar nu a gasit el poza cu pantoful ci i-a fost trimisa). E adevarat ca vreun destept de pe-acolo a incercat sa o piteasca, dar iata, pentru cine stie sa caute, ea este in continuare pe site-ul Administratiei Prezidentiale: iaca aici. In ce-l priveste pe sutul pe post de crainic la Radio sant Erevan: daca esti prost, macar de telefon ai auzit? De ce nu l-ai sunat, frate (ma dau si eu prost, ca sa nu se supere prea tare), pe Lupsa?

Si acum, iata-i si pe noul fotograf, Alex Micsik (care ar trebui si el sa se prezinte pe undeva) si mai jos pe Sorin Lupsa spanand “la revedere” Cotroceniului (poze furate de pe FB – macar eu recunosc 🙂 )

Print Friendly, PDF & Email
You can leave a response, or trackback from your own site.

7 Responses to “Bloggerul Sutu mai prost decat pozarul Sutu. Cotroceniul si-a schimbat fotograful de pe 20 aprilie. Sorin Lupsa i-a predat stafeta lui Alex Micsik”

  1. bibibum says:

    Eu nu inteleg articolul acesta 🙂

  2. VR says:

    Pai ia-te de mana cu Sutu 🙂

  3. Cristina says:

    Da, e adevarat, Alex l-a inlocuit pe Sorin acum mai bine de o luna si jumatate. Dar nu pentru ca nu l-ar mai fi vrut Cotroceniul pe Sorin ca fotograf oficial. Iar lui Alex nu i-a reprosat nimeni fotografia cu pantofii lui Franks. E usor sa inventezi stiri bazate pe ce ai visat azi-noapte.

  4. VR says:

    Asa zic si eu! Multumesc de comentariu!

  5. Filip says:

    Alex Micsik este unul din cei mai buni fotografi… si isi merita locul acolo cu prisosinta…
    just for the record, presedintia il vrea pe micsik acolo, pt ca e foarte bun.
    si da, alex a fost cel care a facut celebra poza cu pantoful…

  6. VR says:

    Asa este! Multumesc pentru confirmare!

Leave a Reply

Powered by WordPress

toateBlogurile.ro

customizable counter
Blog din Moldova