“Ecologistul” Soros a cumparat noi actiuni la Rosia Montana prin Newmont Mining Corp. DOVADA FOTO/DOC


George Soros a cumparat chiar zilele acestea noi acţiuni la compania minieră Newmont Mining Corp., care se pregăteşte să exploateze zăcămintele de la Roşia Montană, transmite NapocaNews. Potrivit portalului specializat pe burse gurufocus.com, speculantul cu trei cetatenii George Soros a cumpărat actiuni la un pret de 55,36 de dolari, care a urcat in cateva zile la 59,95 dolari, mărindu-si numarul de actiuni din portofoliul pe care il detine în cadrul acestei companii la 195.248.

Newmont Mining Corp. a devenit, cu aproape 20% din pachetul de actiuni al Gabriel Resources, cel mai mare actionar al firmei canadiene care are la randul ei 80% din Rosia Montana Gold Corporation, companie care a organizat în acestă lună o actiune-fiasco de PR in Noua Zeelanda: o excursie de “documentare”, care a costat 200.000 de euro, pentru un grup “select” de jurnalişti români care s-au remarcat prin servicii de lobby aduse proiectului de la Roşia. Cazul ar trebui sa intre in atentia Comisiei de Etica a CRP si AJR.

De cealalata parte, printr-o intreaga retea de asa-zise organizatii non-profit, conduse de Soros Open Network, se incearca de ani de zile – printr-o operatiune de propaganda asidua care implica si serviciile secrete ale Ungariei, infiltrate pana la gatul puterii politice din Romania -, scaderea pretului actiunilor la Rosia Montana Gold Corporation, pentru ca “ecologistul” Soros sa inhate un procent mai mare din afacere. Ce este de ras pentru intreaga divizie speciala de informatii a RMGC: printre navetistii Gold in Noua Zeelanda se afla agenti acoperiti sau descoperiti ai intereselor Soros in Romania, care vor dansa pe la mesele din studiourile TV doar asa cum le comanda stapanul lor, Sorin Ovidiu Vintu, intermediar al afacerii de lobby media. Nici Corina Vintan de la Licks Ass., ghida grupului, nu este departe de epicentrul retelei Soros, daca ne gandim ca a servit ca purtator de cuvant pentru un fost membru al ‘”board’-ului stiintific” al Fundatiei Soros, pe vremea cand acesta ajunsese ministru de Externe. Sau poate, mai stii?, asta-i figura: Soros centreaza, Soros marcheaza, pe banii “fraierilor” de la RMGC.

Voi reveni cu schema Retelei Soros pro-anti-Rosia Montana, in exclusivitate pentru cititorii Roncea.ro.

Vezi si: Rateul Noua Zeelanda: Invitatia Corinei Vintan catre ziaristii Gold. Segregarea presei în jurul “jurnaliştilor de aur”. O istorie adevărată a maşinăriei de PR a RMGC (dar si a Retelei Soros). Nu ratati azi pe Roncea.ro: Schema Soros – Rosia Montana

Print Friendly, PDF & Email
You can leave a response, or trackback from your own site.

21 Responses to ““Ecologistul” Soros a cumparat noi actiuni la Rosia Montana prin Newmont Mining Corp. DOVADA FOTO/DOC”

  1. FF says:

    Cu articolul asta ai castigat un loc la “favorites” 🙂

  2. VR says:

    Multumesc! Sa vedeti ce mai urmeaza!

  3. Un cititor experimentat says:

    Navigand pe net, din intamplare am citit acest articol si am realizat, inca o data, cat de simplu este sa verifici datele publicate. Secventa video nu este o sursa oficiala bursiera (e doar un avatar pentru impatimitii jocului la bursa) iar la RMGC Gabriel Resources DETINE PESTE 80% din axtiuni si nu NEWMONT. Mai documentati/va Napoca news, SOROS nu e Bou!!!

Leave a Reply

Powered by WordPress

toateBlogurile.ro

customizable counter
Blog din Moldova