2 Responses to “Mircea Toma, “salvarosiamontistul” din Vama, salveaza handicapatii numai cu MacBook Pro, I-Phone 4 si HTC Desire Z. “Active Watch” NGO from Romania saves the handicapped people only if their founder, Mircea Toma, has an I-Phone 4 or a HTC Desire Z in one hand and a MacBook Pro in the other”

 1. TANASE CAROLINA says:

  Cu tot respectul, prin felul cum este alcatuit acest articol inca nu am inteles daca autorul se vrea intr-o oarecare masura partizanul drepturilor persoanelor cu dizabilitati sau practic ii marginalizeaza sugerand ca nu ar avea ce cauta intr-un loc de munca – si mai bine platit! De ce spun aceasta? Prin termenul “handicapati” se intelege categoria de persoane care s-au nascut cu handicap mental, si care nu stiu in ce lume traiesc sarmanii, cu adevarat si eu ii compatimesc din suflet stiind ce este suferinta. Insa eu fiind in scaun rulant de 20 de ani dupa un accident, in deplinatatea facultatilor mentale, crescand o fata pana la 22 de ani cat are acum si tinand o casa, pictand pentru expozitii ani de zile pentru imaginea si a mea si a noastra (persoane cu dizabilitati!) si sustinand 3 cursuri la Eurocor, printre care Design Interior si Psihologie, deja sunt reprezentantul unei categorii de oameni in scaun rulant pe care cuvantul “handicapati ” ne jigneste si ne marginalizeaza! Mai ales modul si tonul folosit in mentionarea lui, ca si cum am fi cine stie ce creaturi si capabili de …nimic?! Acest “handicap de mentalitate” de care sufera de fapt multi ar fi bine sa inceteze! Si aceasta vine adesea din partea unora chiar cu pretentii de persoane cultivate! E necesar sa inceteze pentru ca stiu multe persoane in scaun cu dizabilitati fizice care exceleaza in arta, in sport, in posturi de conducere de Fundatii, companii sau IT! Si nimeni nu ii poate intrece in talentul lor – asa cum sunt, in scaun, oricat ar vrea aceia! Oare nu s-a auzit ca <>? Si ca <>? Cine e de fapt aici vrednic de acel gen de mila degradabila? Va las sa dati raspunsul, voi cei sinceri, deci cu constiinta, opinia publica!
  Si cine sunt eu sa vorbesc? Vin in intampinarea intrebarii malitioase a unor astfel de oameni si ofer cartea mea de vizita (si pentru mai multa cultura pentru acel gen de persoane “cultivate” mentionate):
  https://www.edecor.ro/galerie-artisti/artisti-romani/carolina-tanase.html

  Pictorita Carolina Tanase

 2. VR says:

  Nu e vorba de nimic cu inteles peiorativ la adresa celor ca Dvs. E vorba de niste hoti ordinari care se folosesc de persoanele cu disabilitati pentru a-si umple buzunarele. Niste jeguri umane. Propriu zis, handicapati sufleteste.
  In ce va priveste, felicitari pentru munca si lupta Dvs!

Leave a Reply

Powered by WordPress

toateBlogurile.ro

customizable counter
Blog din Moldova