Ziua Patriarhului Teoctist: Nu va temeti, crestinii biruiesc moartea! Ultima Inviere cu Parintele Teoctist, Dumnezeu sa-l odihneasca in rand cu Sfintii Sai! VIDEO


Biruinta Crestinului! Ultima Predica de Inviere a PF Parinte Teoctist de VictoRoncea

Astazi, prea bunul Parinte Teoctist, Patriarhul tuturor romanilor, mers la Domnul prin moarte martirica, ar fi implinit 97 de ani. Dumnezeu sa-l aiba alaturi, in cetele Sfintilor Romani!

Predica integrala de la Ultima Inviere cu Patriarhul la Victor Roncea TV

Fotografii de la una din primele pomeniri ale Patriarhului, cu urmasii sai, la Cristina Nichitus Roncea

Mai multe date despre viata si moartea Patriarhului la Teoctist.info

Print Friendly, PDF & Email
You can leave a response, or trackback from your own site.

2 Responses to “Ziua Patriarhului Teoctist: Nu va temeti, crestinii biruiesc moartea! Ultima Inviere cu Parintele Teoctist, Dumnezeu sa-l odihneasca in rand cu Sfintii Sai! VIDEO”

 1. marcel says:

  GREGORIAN BIVOLARU, NASCUT LA 12 MARTIE 1952 IN SATUL TARTASESTI.
  – ESTE FRANCMASON, MEMBRU IN MAI MULTE ORGANIZATII SECRETE DE TIP MASONIC, GRUPURI PARAMASONICE, FARA CA MULTI DINTRE MEMBRI MISA SA CUNOASCA ACEST FAPT
  – ESTE BISEXUAL
  – IN CADRUL REUNIUNILOR DIN CADRUL ORGANIZATIILOR MASONICE SI PARAMASONICE PARTICA LA ORGII SEXUALE (HETEROSEXUALE SI HOMOSEXUALE) ALATURI DE ALTE PERSOANE IMPORTANTE, PRINTRE CARE S-AU NUMARAT SI GABRIEL BIVOLARU SI ADRIAN NASTASE PRECUM SI ALTE NUME SONORE DIN ROMANIA SI DIN STRAINATATE.
  – SE PRODUC FILME EROTICE PRECUM SI CU CONTINUT PORNOGRAFIC IN BISERICI SI IN UNELE MANASTIRI DIN TARA SI DIN STRAINATATE
  – FONDURILE ORGANIZATIEI MISAINTERNATIONALSE INTORC SPRE ORGANIZATIILE MASONICE SI PARAMASONICE DIN TARA SI DIN STRAINATATE (RITUL SCOTIAN ANTIC SI ACCEPTAT, RITUL MEMPHIS MISRAIM, RITUL YORK PRECUM SI ALTE RITURI SECRETE)
  – POZITIA VADIT ANTIMASONICA NU ESTE INTAMPLATOARE – SE URMARESTE CANALIZAREA INTR-UN GRUP DE FORTA A PERSOANELOR CU POZITII CONTRARE PERSOANELOR CORUPTE, IN GENERAL PRIVITE CA “RELE” SI “SATANICE”. PRIN ACEASTA URMARESC SA PROPAGE O SPECIE DE DOCTRINA EMANATA TOT DIN GRUPARILE MASONICE, GNOZA, DESPRE CARE SE FACEA VORBIRE PE CANALELE MEDIATICE ROMANESTI SI NU NUMAI CU CEVA TIMP IN URMA. STELIAN OCTAVIAN ANDRONIC RELATA CU CEVA TIMP IN URMA DESPRE NOUA RELIGIE MONDIALA CARE SE URMARESTE A FI INSTAURATA INTR-O ANUMITA PERIOADA DE TIMP.
  – UNELE INFORMATII DE PE SITUL MISA (POLITICE) PROVIN DIN MEDIILE MASONICE SI NU NUMAI SI POT FI COTATE CA AVAND VALOARE DE ADEVAR
  – DESPRE MISA CUNOSC INFORMATII FOSTUL PREMIER ADRIAN NASTASE, GABRIEL BIVOLARU, EUGEN OVIDIU CHIROVICI, STEFAN MISU RADU BALANESCU, CALIN POPESCU TARICEANU, PATRIARHUL DANIEL SI ALTI MEMBRI IMPORTANTI AI FRANCMASONERIEI DE ASTAZI.
  – DE ASEMENEA SE PARE CA O PARTE DIN FONDURILE MISA AJUNG SI CATRE VATICAN, OPUS DEI, SI O ORGANIZATIE EVREIASCA DE TIP SIONIST B’NAI BRITH.
  – PRACTICILE PSEUDO RELIGIOASE DIN CADRUL ORGANIZATIEI – INGHITIREA PROPRIEI URINI PRECUM SI URINA ALTOR PERSOANE PRECUM SI ALTE RITUALURI MAI MULT SAU MAI PUTIN SECRETE URMARESC INDUCEREA UNOR TULBURARI DE PERSONALITATE, SCHIZOFRENIFORME PRRECUM SI DE ALTA NATURA DE TIPUL CELOR PE CARE LE INDUC FILMELE PSEUDO-MISTICE DESPRE “SECRET”; DE ASEMENEA SUNT LUATE IN CONSIDERARE SI CARTILE LUI RHONDA BYRNE, BOB PROCTOR SI ALTII.
  – FILMELE DESPRE “SECRET” SUNT INTELIGENT CREATE URMARIND MANIPULAREA PRIN FOLOSIREA UNOR NUME SONORE ISTORICE, DIN FILOSOFIE ETC. MULTE DIN CITATELE ATRIBUITE UNOR NUME CELEBRE NU AU FOST SCRISE SAU ROSTITE NICIODATA DE CATRE ACESTIA. FILMUL PRECUM SI CARTILE FOLOSESC UNELE FORME DE HIPNOZA ERICKSONIANA, DUPA WATZLAWICK, WEITZENHOFFER, TAMALONIS SI UNELE TEHINCI DESPRINSE DIN FILOSOFIA LIMBAJULUI A LUI LUDWIG WITTGENSTEIN.

Leave a Reply

Powered by WordPress

toateBlogurile.ro

customizable counter
Blog din Moldova