Ziaristi Online: Avocatul Mihai Rapcea crede in Partidul Nationalist. Politia Internetului. Cum ne afecteză semnarea ACTA de către România? PRO VITA. In apararea Claudiei Boghicevici si a dreptului la viata

Ziaristi Online:

Avocatul Mihai Rapcea crede in Partidul Nationalist

Actiunea Eminescu traieste prin noi 2010 Piata Universitatii Mihai Rapcea

După 22 de ani de la căderea regimului comunist din România, ne întrebăm cu toții (cei care mai au curiozitatea de a-și pune problema), cum se face că în toți acești 22 de ani de așa-zisă democrație, nu s-a ridicat nici un partid cu doctrină politică de dreapta ? Apartenența la Partidul Comunist a liderilor societății actuale rămâne în continuare o temă extrem de actuală, chiar și la 22 de ani după căderea oficială a comunismului.

Politia Internetului. Cum ne afecteză semnarea ACTA de către România?

ACTA la vista baby

Dacă pe parcursul articolului precedent v-am prezentat un overview al ACTA și abuzurile generale ale acestui Tratat, în continuare discutăm despre cum ne va afecta ACTA la nivel local și ce pași urmează să fie făcuți pentru semnarea Tratatului.

PRO VITA. In apararea Claudiei Boghicevici si a dreptului la viata. Rovana Plumb înființează “ministerul Adevărului”

Claudia-Boghicevici-atacata-de-Rovana-Plumb

Organizațiile pro-vita din România, care apără viața umană începând de la momentul concepției, protestează împotriva atacului imund al șefei organizației de femei a PSD, eurodeputatul Rovana Plumb, la adresa Claudiei Boghicevici, ministrul Muncii.

Print Friendly, PDF & Email
You can leave a response, or trackback from your own site.

One Response to “Ziaristi Online: Avocatul Mihai Rapcea crede in Partidul Nationalist. Politia Internetului. Cum ne afecteză semnarea ACTA de către România? PRO VITA. In apararea Claudiei Boghicevici si a dreptului la viata”

  1. Ala-ala says:

    Te-am gasit.
    Imi place.

Leave a Reply

Powered by WordPress

toateBlogurile.ro

customizable counter
Blog din Moldova