Ziaristi Online ofera Ghidul Analistului de Intelligence, prezentat de Florian Coldea. Alerta pentru Valea Timocului. Eugen Tomac: Nu exista minoritate “vlaha”. De ce investeste George Soros in jurnalisti. Autonomia lui Mircea Toma


Ziaristi Online:

Florian Coldea prezinta Ghidul Analistului de Intelligence via Academia Nationala de Informatii a SRI

Florian Coldea SRI

În contextul actual – dinamic, volatil, neconvenţional, asimetric, globalizat – ar fi poate cazul să medităm mai profund la afirmaţia lui Peter F. Drucker: „cea mai bună modalitate de a prezice viitorul este să îl creezi” şi, de ce nu, să încercăm să o transformăm în realitate.

Alerta pentru Valea Timocului. Eugen Tomac: Nu exista minoritate “vlaha”. Cristian Diaconescu: România si Serbia trec la discutii

Biserica din Malainita 2.11.2011 Presedintele Romaniei Traian Basescu - via Ziaristi Online

“Serbia de azi nu intelege ca minoritatile nu mai pot fi neglijate si tratate superficial cum se intampla in epoca dictatoriala, totalitara, si inainte de Milosevici”, ne-a spus Eugen Tomac. Oficialul de la Bucuresti a afirmat ca Romania, desi isi doreste statul vecin in UE, iar relatia e “exceptionala”, are o mare problema cu faptul ca Serbia imparte comunitatea romaneasca in doua – romani si vlahi – pe ultima considerand-o o etnie inventata.

Marius Ghilezan: De ce investeşte George Soros în jurnalişti şi nu în trusturile media?

Mircea Toma Active Watch Romania Soros Open Network

Şi în România, Fundaţia Soros a finanţat proiecte similare, la Bucureşti, Cluj, Timişoara, Iaşi. Fie programe de incluziune socială a romilor cu o puternică componentă de media, fie ca cel intitulat “Interesul public pe agenda media,” implementat recent cu sprijinul Centrului pentru Jurnalism Independent (CJI).

Mircea Toma vrea autonomie si credibilitate alaturi de informatorul extremist Laszlo Tokes

Mircea Toma autonomia Ardealului Neppart Laszlo Tokes

Mircea Toma a spus verde crud că “încurajează maghiarii la lupta pentru o nouă formă de autonomie, la lupta pentru realizarea unui Ardeal autonom, liber de corupție!“ Să fie Budapesta soarele lui înţelept?

Conducerea UMF Târgu Mureș denunță presiunea UDMR și a Budapestei pentru separarea pe criterii etnice a Universității. Dan Tanasa INFO/DOC

Dan Tanasa UMF Targu Mures UDMR Anti-Romania

Un document ce poartă semnătura rectorului Prof. Univ. Dr. Constantin Cepotoiu și a rectorului ales Prof. Univ. Dr. Leonard Azamfirei, datat 27 februarie 2012, arată ingerința incalificabilă a UDMR și a Budapestei în autonomia universitară a Universității de Medicină și Farmacie din Târgu Mureș.

Print Friendly, PDF & Email
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

Powered by WordPress

toateBlogurile.ro

customizable counter
Blog din Moldova