Ziaristi Online: UMF Targu Mures libera de “ungureni”. Romanii din Harghita – Covasna atacati cu mumii horthyiste. SRS vrea schimbarea sefilor SRI si SIE. Mircea Dinescu exclus din orice demnitate timp de trei ani. Bilantul lui Eugen Tomac: “Raman alaturi de Basarabia!”

VIDEO. Eugen Tomac a prezentat bilantul Departamentului pentru Romanii de Pretutindeni la Chisinau: “Raman alaturi de Basarabia!”

Dorin-Chirtoaca-Dumitru-Matcovschi-Eugen-Tomac
“Raman alaturi de Basarabia, basarabeni si romanii de pretutindeni!”, a fost mesajul secretarului de stat al Departamentului pentru Romanii de Pretutindeni Eugen Tomac, care si-a prezentat bilantul, vineri, la Chisinau, si si-a anuntat indirect demisia, amintind ca fluturasul sau de campanie din urma cu patru ani a avut ca deziderat anuntat sloganul “Basarabia, cetatenia este dreptul tau!”.
Sorin-Rosca-Stanescu-Ziua-KGB
Intr-o postare de pe blogul sau, fostul fondator si director al ziarului ZIUA Sorin Rosca Stanescu afirma: “Serviciile secrete in aer. Toate!”

Mircea Dinescu - cantaretul la ceapa

In urma verdictului, Dinescu nu mai are dreptul sa ocupe o demnitate publica ( sa fie numit intr-o functie cu un rang similar celei de secretar de stat) timp de trei ani.

UMF Targu Mures libera de “ungureni”. Curtea de Apel da dreptate romanilor si conducerii Universitatii

Adresa Curtea Targu Mures UMF Ziaristi Online

Potrivit unui comunicat remis redactiei Ziaristi Online de Curtea de Apel Targu Mures (foto), Ministerul Educatiei Nationale este obligat sa reaseze normalitatea pe soclul de unde a fost vremelnic indepartata de “ungurenii” fostului prim-ministru la fel de vremelnic precum nedreptatea-i.

Romanii din Harghita – Covasna atacati cu mumii horthyste. Extremistii de la Budapesta vor funeralii “autonomiste” pentru Nyiro Jozsef. Ce va face Bucurestiul? PROTESTE

Nyiro Joszef

Osemintele extremistului horthyist vor fi duse de un „detașament de husari călări” (!?) (dupa Adevarul: “garda de onoare a Adunării Naţionale Ungare” – nota red.) la Odorheiu Secuiesc, de Rusalii, unde, la 27 mai vor fi reînhumate în cimitirul catolic.

Print Friendly, PDF & Email
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

Powered by WordPress

toateBlogurile.ro

customizable counter
Blog din Moldova