Mi-era drag Basescu dar mai drag mi-e Adevarul

Mi-era drag Basescu dar mai drag mi-e Adevarul

Motto: „Adevărul rămâne, oricare ar fi soarta slujitorilor săi” – Gh. I. Bratianu

La Referendum nu votezi Ponta si Antonescu versus Basescu. Votezi DA pentru alegeri anticipate!

Cu alte cuvinte, daca Basescu va fi demis la Referendum nu e nici o problema! Astfel va putea candida la alegerile prezidentiale anticipate chiar el, pentru ca nu si-a incheiat cel de-al doilea mandat, dar si pupilul sau si al lui Plesu, Mihai Razvan Ungureanu, micul utecist ajuns acum “maaaree”. Si chiar le-ar putea castiga, “n-asa?”, vorba lui Brucan. De asemenea, daca Basescu va invinge prin neprezentarea electoratului sau, ceea ce este foarte posibil aproape clar acum, are sansa apoi sa-si dea demisia si sa anunte el insusi alegeri anticipate pentru a-i lasa pe cei mai mititei sa-i ia locul: ca Horia Neamtu, Cristi Preda, “brandul” Baconschi esuat la malul PDL si alti fatalai din ograda aceluiasi Plesu, mangaiati pe crestet si gadilati la burticica de grofii din GDS si ICR. Cum o fi nimerit Basescu pe langa el numai bastarzi fara de Dumnezeu de-ai lui Plesu, acest profitor al tuturor regimurilor care-i spunea din ziarul lui Patriciu ca e badaran si “lipsit de respect si simpatie umana” fata de intelectuali?! Na, ca fata de Patapievici, care considera ca romanii sunt buni de spanzurat iar Romania e ca o fecala, are respect! Ba chiar si “simpatie umana”! Toata afacerea asta de orgolii perfide costa Romania cu mult peste 20.000.000 de euro cat si distrugerea imaginii tarii pe termen lung, pe mana colonelesei Monika Makarov. Iata ca Der Spiegel confirma intr-o analiza la rece ceea ce am sustinut si eu aici din primul moment: avem de a face de fapt cu o bataie oribila intre gasti corupte, pentru controlul puterii. Din pacate, chiar in jurul celui mai simpatic presedinte al Romaniei de pana acum – l-am numit pe Traian Basescu – roiesc cele mai nefaste javre din istoria recenta a tarii. Mi-era drag Basescu dar mai drag mi-e Adevarul. Pentru cei care chiar isi doresc sa inteleaga ceva, recomand articolele edificatoare de aici:

STOP MINCIUNII. La Referendum nu votezi Ponta si Antonescu versus Basescu. Votezi DA pentru alegeri anticipate! AJUNGE!

Reactii (discutabile):

NAPOCA NEWS: Băsescu e pierdut! Până şi jurnalistul de casă Victor Roncea l-a trădat. Vezi cum îl susţinea pe Băsescu în 2007

Print Friendly, PDF & Email
You can leave a response, or trackback from your own site.

8 Responses to “Mi-era drag Basescu dar mai drag mi-e Adevarul”

  1. Iustina Bacosca says:

    Acum sunteti mulr mai linistit, mai detasat. Era si timpul sa va lamuriti. Ma bucur pentru dumneavoastra. Omul este o fiinta perfectibila si un ziarist liber este cel care are o privire obiectiva asupra evenimentelor si actorilor sociali. Personal nu voi merge la referendum deoarece nu ma reprezinta nimic din ce se intampla acum in politica noastra. Doamne, ajuta!

  2. VR says:

    Multumesc!
    Doamne, ajuta!

  3. Ciobanu says:

    Cea mai buna solutie prezidentiala cred ca este domnul Eugen Mihaescu 😉
    Daca ar fi dupa mine l-as pune direct rege.

  4. Miticul Popescu says:

    EXCLUS MIHĂESCU!
    Nu poate să facă deosebire între o “scroafă cocoţată-n copacul democraţiei” şi o “viţea inocentă”!
    🙂 🙂 🙂

  5. Andra says:

    Traian Basescu are si merite, cu precadere in domeniul politicii externe si cel al securitatii si aparararii.

  6. VR says:

    E adevarat. Pacat ca nu le-a valorificat.

  7. Miticul Popescu says:

    Hahaha, George Bara te atacă măh?
    Bărbatul Adeluţei?
    Băiat bun dar cam nărod.
    E venetic în Cluj.
    E legionar de-al de Lovin.
    Au citit şi ei două-trei cărţi cu Poveşti Nemuritoare şi uitând ce aprigi comunişti le-au fost părinţii, “HOP!” s-au suit în pomul verde al legionarismului!

    Hihihi tu-l în orificiu de brunet, dacă-l prind evreii îl belesc şi după aceea îl dau cu sare şi-l coc la jar!

    Băi Victore, oare cât de bătuţi în cap trebuie să fie pro-băsiştii ăştia ca să nu înţeleagă că trebuie dat jos acum (provocând astfel anticipate) ca după aceea să pus la loc sus?
    Ce dracu mare neuron îţi trebuie ca să înţelegi că ăsta-i algoritmul perfect?
    😉 😉 😉

    Bleahhhhhh, când vă văd că din orgoliu toţi ăştia anti-PSD vă daţi la gioale între voi ca pe maidan, îmi piere tot cheful.
    În loc să vă adunaţi şi să spuneţi:
    STOP! FACEM DREAPTĂ DAR FĂRĂ COMUNIŞTI!
    voi langa-danga-trosc-pleosc……..
    🙂 🙂 🙂

Leave a Reply

Powered by WordPress

toateBlogurile.ro

customizable counter
Blog din Moldova