Traian Basescu, aritmetica de 1984: 2 + 2 = 5. “8 milioane de voturi impotriva sunt mai putine decat 5 milioane pentru”

Un presedinte care si-a invins propriul popor

de Iulian Leca

“De fapt, lovitura este sa te intorci la Cotroceni cu 8 milioane de voturi impotriva. Marea siluire a democratiei este gestul lui Basescu de a transforma milioane mute si fara chip in proprii sustinatori. Pentru ca nu exista vot, nu exista nicio dovada ca milioane de absenti au aparat statul de drept. Dar Basescu anexeaza pur si simplu, la gramada, greata si scarba unora cu dezinteresul si nestiinta altora. Si transforma pasta asta neomogena intr-un mare vot de sustinere. Si totusi. Pentru ca majoritatea romanilor au aparat statul de drept al lui Basescu de lovitura de stat a USL, vrea sa vad cum autorii si complicii loviturii sunt pedepsiti.

In realitate, astia sunt primii pasi spre inlaturarea democratiei. Votul nu mai conteaza, nu mai e necesar, iar linistea muta a absentilor e interpretata arbitrar. Altfel, ar fi putut sa il sustina la urne. Fara stampila nu exista legitimitate si nici legalitate. Este democratia dupa chipul si interesele lui Traian Basescu. Dar poate ca-i mai bine asa. Poate asa scapam si de Ponta, si de Crin si, intr-un final, si de marele invingator. S-a dovedit a fi doar un berbec nebun de ura, care calca in picioare tot ce-i sta in cale.

In final, lectia de democratie a lui Traian Basescu este aceasta: sa ne invete cum 8 milioane de voturi impotriva sunt mai putine decat 5 milioane pentru.”

Integral la Ziaristi Online

Print Friendly, PDF & Email
You can leave a response, or trackback from your own site.

3 Responses to “Traian Basescu, aritmetica de 1984: 2 + 2 = 5. “8 milioane de voturi impotriva sunt mai putine decat 5 milioane pentru””

  1. Miticul Popescu says:

    Victore ce naiba o mai pitim atâta după gard?
    Dacă în politică apele mai rău s-au învolburat, în privinţa Preşedintelui
    Traian Băsescu ele s-au limpezit.

    ÎN JURUL LUI TRAIAN BĂSESCU SUNT ADUNAŢI DOAR TRĂDĂTORI DE ŢARĂ CARE DORESC SCINDAREA ROMÂNIEI (ACELAŞI MECANISM CA ŞI ÎN JUGOSLAVIA).

    Deci totul se reduce la binecunoscutul:
    SPUNE-MI CU CINE TE ÎNSOŢEŞTI CA SĂ-ŢI SPUN CINE EŞTI!
    🙂 🙂 🙂

    Singura soluţie care a mai rămas este să aşteptăm Alegerile Generale când turma sinecuriştilor condusă de Monica Macovei-Gherghescu nu vor mai putea folosi boicotul!
    Vor trebui să vină să ne ceară votul.
    🙂 🙂 🙂
    Vor pierde la fel de ruşinos cum au pierdut la locale!
    🙂 🙂 🙂

  2. Traian P. says:

    Trebuie să înţeleagă toţi românii, oriunde locuiesc, că România este una şi atunci când atentezi la integritatea teritorială se cheamă că eşti trădător. Pentru trădători există o singură pedeapsă.

    https://www.youtube.com/watch?v=qYeq-1690mI

    De curând am văzut că există români, boicotiştii de felul lor, care susţin că România va fi land german sau nu va fi deloc.
    Eu mai sper că în instituţiile de forţă ale României mai sunt ROMÂNI şi nu doar slugi anti-naţionale.

    PS: pentru cei care nu ştiu cu ce se mai ocupă fostul consilier prezidenţial.

    https://www.gandul.info/politica/consilierul-lui-basescu-avizat-ambasador-in-finlanda-si-estonia-cu-ce-i-a-socat-catalin-avramescu-pe-parlamentari-8346166

  3. Gabriel says:

    Ne lamentam degeaba,cred ca toti stim exact cu cine si ce avem de a face.Sa asteptam?Ce?Este vremea faptelor si citez “a venit vremea cu rau sa-i pierdem pe cei rai”

Leave a Reply

Powered by WordPress

toateBlogurile.ro

customizable counter
Blog din Moldova