Basescu si KGB-ul (II)

You can leave a response, or trackback from your own site.

11 Responses to “Basescu si KGB-ul (II)”

  1. Miticul Popescu says:

    Ia-o şi p-asta:

    https://blogulmiticului.blogspot.ro/2012/08/nu-mai-inteleg-nimic.html

    ESTE INCREDIBIL CE SE ÎNTÂMPLĂ ÎN ROMÂNIA!
    SUNT ANCHETAŢI CEI CE VOTEAZĂ!
    IAR CEI CE AU INSTICAT ELECTORATUL SĂ NU SE PREZINTE LA VOT N-AU NICI-O PROBLEMĂ!

  2. cineva says:

    Nu ştiu despre Băsescu şi KGB. Dar Rusia nu este singura putere străina. Până la KGB, Băsescu s-a “demascat”, vorba lui Roman, la testul de foc al suspendării. A dovedit ceea ce mulţi dintre noi bănuiam de mult. La greu, a fost susţinut de puterile străine pe care le-a servit cât a fost preşedinte. A fost susţinut împotriva dreptăţii, adevărului, bunului simţ şi poporului român. USL se autoiluzionează cu privire la dezinformarea Angelei Merkel. Sunt convins că Merkel este perfect de bine informată, doar că acţionează în ceea ce percepe ca fiind interesul Germaniei, nu al nostru. Corectitudinea germană e un basm, dacă ne uităm în continuare la nemţi ca la icoane ne ducem de râpă. Au închis ochii în faţa adevărului în cazul fostei Iugoslaviei, acţionând împreună cu Ungaria şi SUA în sensul ştergerii consecinţelor Primului Război Mondial. În est, Grecia, România şi Polonia sunt singurele state câştigătoare ale acelui conflict care mai supravieţuiesc, dar numai ultimele două deţin foste teritorii germane sau austro-ungare. De ce Merkel n-ar face cu România ceea ce predecesorii ei au făcut cu Iugoslavia şi Cehoslovacia? Să fim serioşi, nu este nevoie de KGB în ecuaţie, Germania şi SUA sunt şi ele puteri străine, ca şi Rusia, dacă noi îi iubim, nu e obligatoriu să ne iubească şi ei pe noi, iar dacă un preşedinte este în serviciul unor puteri străine, fie ele SUA şi Germania, tot trădător de ţară se numeşte.

  3. VR says:

    Germania si Rusia sunt una in actiuni si gandire intru controlulul mondial. KGB si succesoarele au lucrat si lucreaza sub steagul strain al RFG cu accceptul BND. Vezi toti tovarasii din jurul lui Basescu platiti prin filiera germana, de la Plesu in jos.

  4. cineva says:

    În acest caz, este de neînţeles atitudinea SUA, care ar trebui măcar să nu se implice în susţinerea partidei ruso-germane (în măsura în care aceasta chiar există).

  5. VR says:

    Pai nici nu se implica. Actualul ambasador (ca si multi din predecesorii sai) nu reprezinta SUA ci un grup de interese din America.

  6. VR says:

    De altfel o sa vedeti in curand la Chisinau cum tavarisi Kozak se transforma in doamna Merkel! 🙂

  7. cineva says:

    Tot mai credeţi că SUA nu se implică de partea lui Băsescu? Vedeţi comunicatul Departamentului de Stat. Mă tem că blamarea unui KGB ipotetic in toată povestea asta, în locul implicării certe şi făţişe a SUA şi a Germaniei, e o formă de “denial”, de autoamăgire, aproape generală în rândul forţelor democratice din România. E greu de acceptat că tot ce ai crezut şi ai fost învăţat acasă în ultimii 60 de ani (ruşii e răi, americanii e buni, dacă veneau americanii … , toate relele vin de la ruşi, etc.) au fost minciuni şi/sau iluzii. Pariul meu privind viitorul României şi al lui Băsescu este modelul Mossadegh – Pahlavi. Vor fi forţate revenirea lui Băsescu, plecarea USL, probabil vor fi arestări în rândul liderilor USL, iar “organele” cu care Băsescu conduce şi terorizează România chiar şi suspendat vor găsi metode de dezorganizare a PNL şi PSD, poate chiar de scoatere în afara legii. Vom asista, sub oblăduirea celor două puteri coloniale, la consolidarea autoritarismului băsist, la un regim de teroare tot mai făţiş, mai ales că acum regimul dispune de o bază de date cu milioane de opozanţi – nume, prenume şi domiciliu. Cine ştie, într-un viitor mai îndepărtat vom avea poate şi echivalentul revoluţiei islamice. Dar deocamdată rămânem cu Băsescu şi cu dictatura.

  8. VR says:

    Un biet asistentel de-al comisaresei lesbiane de tip bolsevic Hillary Clinton nu reprezinta nici el SUA. Tocmai, ca o gandire mai sofisticata ne obliga sa vedem in spatele zidurilor. Baietelul e scolit tot la o oficina Soros si presteaza la CFR, actualul Guvern Mondial. Dar altfel ramane ceea ce e.
    Va dau un exemplu “romanesc”: Baconschi vi s-a parut ca “reprezinta Romania”? Dar Cioroianu? Dar… Leusteanul lui Ungureanu? 🙂
    Sunt grupuri si grupuscule care se folosesc de state si institutii capcanate. Desigur, incearca si de multe ori si reusesc sa vorbeasca in numele lor. Dar v-ati uitat la procentul lui Obama, asa-zisul sef al Hillarei (in realitate, raportul e invers)? Are mai mult decat Basescu? 🙂 Deci, pe cine reprezinta Obama? America, americanii? Sa fim seriosi! Valabil si pentru Basescu!

  9. cineva says:

    Era vorba nu doar de asistent, ci şi de comunicatul de pe site-ul Dep. de Stat. Bine, atunci dacă vorbeşte Obama însuşi, el nu reprezintă SUA, iar aviaţia SUA care bombarda Serbia nu reprezenta nici ea SUA, bombardamentul fiind consecinţa capcanării unor instituţii americane. Dar atunci, de ce Putin ar reprezenta Rusia sau Stalin URSS? Poate că nici brutele staliniste nu reprezentau cu adevărat comunismul, iar, după cum susţin comuniştii, acesta e minunat, nici nu a eşuat deoarece niciodată nu a fost aplicat în practică. Să nu ajungem să zicem şi noi la fel despre capitalism. Sigur, administraţia SUA poate nu reprezintă “America profundă”, Baconschi şi Băsescu adevărata Românie, etc. Dar ce contează? “America profundă” rămâne la ea acasă, nu face politica externă, nu dă împrumuturi şi nu bombardează, iar administraţiile americană şi germană,cei care decid acolo, doi bani nu dau pe adevărata Românie, aia care a votat: puteau să voteze şi o sută de milioane să plece băsescu, tot ăia câţiva judecători CCR, câţiva procurori şi paraziţi onegişti ar fi contat. Pentru că ăia sunt oamenii lor sau lucrează pentru omul lor.

  10. VR says:

    Asa ceva! 🙂

Leave a Reply

Powered by WordPress

toateBlogurile.ro

customizable counter
Blog din Moldova