Precizare Victor Roncea: Am fost, sunt si voi fi intr-o singura tabara: pro-Romania. Nu eu am schimbat tabara, ci Basescu

You can leave a response, or trackback from your own site.

16 Responses to “Precizare Victor Roncea: Am fost, sunt si voi fi intr-o singura tabara: pro-Romania. Nu eu am schimbat tabara, ci Basescu”

  1. Miticul Popescu says:

    Nu înţeleg de ce trebuie să te justifici tu deoarece cetăţeanului în albastru nu-i mai place s-o pună între ţâţe ci îi place s-o pună-n gura babelor?
    Nu înţeleg de ce trebuie să te explici tu în faţa unor giboni care nu înţeleg că Traian Băsescu a luat-o razna promovând ne-românii şi ne românismul?
    Tu nu observi că adevaraţii lui susţinători l-au părăsit.
    Astăzi dimineaţă, un “greu” mi-a dat telefon că peste mamă-sa au năvălit o ciurdă de procurori luînd-o la întrebări de ce a votat de mai multe ori. Culmea este că băbuţa l-a ascultat pe fi-su’ şi nu s-a dus să voteze. Mai-mai să facă infarct bătrâna. Era ăsta cătrănit rău de tot. A spus că nu mai vrea să audă de Băsescu!
    Mda.

    BĂSESCULE TREZEŞTE-TE ŞI UITĂ-TE-N JURUL TĂU!
    ÎN AFARĂ DE DOI-TREI ROMÂNI ÎN JURUL TĂU MIŞUNĂ DOAR VÂNZĂTORI DE NEAM ŞI DE ŢARĂ!
    BĂSESCULE TREZEŞTE-TE ŞI UITĂ-TE-N JURUL TĂU!
    AI AJUNS DIN COMANDANT DE NAVĂ SLUGĂ A UNEI BABORNIŢE DEPRAVATE ŞI BEŢIVE!
    Bleahhhhhhhh…

    EUROPA NU ESTE MONICA MACOVEI BĂSESCULE!
    AMERICA NU ESTE MONICA MACOVEI BĂSESCULE!

  2. Kristijan Ivancic ZG HR says:

    Victor, am stiut asta dar am asteptat sa o spui tu!
    Asta pentru a inprastia orice acuzare!
    Eu, Kristijan Ivancic
    INTOTDEAUNA PRO ROMANIA!

    Asa sa imi ajute Dumnezeu!

  3. Puscasu Vlad Irimie says:

    Chestiunea e ca Tokes si Basescu erau prieteni de mai demult,doar ca acum s-a dat si cu UDMR-ul pe fatza.Oricum Tokes e inofensiv,latra bine,pentru a aduce voturi,atata tot.

    Ma rog,ce a facut tokes(dick in engleza)pentru ungurii din Ardeal? eu traiesc in Cluj de cand ma stiu,si toti ungurii il sustin pe Tokes,dar cand ii intreb ce a facut pentru ei,nem todom! nu mai stiu ce sa raspunda.

    Tokes si UDMR nu a facut nimic pentru unguri.ungurii sunt la fel de saraci ca si majoritatea tarii din Vaslui in Timisoara.

    Fonduri Europene nu au bagat in secuime,strazi nu au facut,vai si amar ce drumuri au in secuime…..in Tg Mures somajul iei pe case afara,iar tinerii romani si maghiari aleg Franta,Spania,Germania,USA,Australia…..fiecare cu ce-l doare.

    Situatia este chiar grea in Romania.Sa dea Domnul sa avem si crestini prin Parlament sa mai faca si ceva pentru BOR!

    mult succes la ziaristica.Astept sa va vad la TV pe vreun post national.

  4. Puscasu Vlad Irimie says:

    @Miticul Popescu

    o fi asa cum zici dar Basescu revine la cotroceni.Americanii,Merkel-Germania,Israel si Gitenstein il sustin.

    crezi ca rusii lui Crin Antonescu o sa aiba castig de cauza? ma indoiesc.PSD apropiat de FSN si FSB-fost KGB,cu iliescu, petre roman la liberali in PNL…..ce sa mai zic? bogdan olteanu nepotul kominternistei Gizela wass,e in PNL liberal ca si stalin nu ca si bratianu.

    Sa fim seriosi.USL e cea mai proasta alegere pentru Romania.

    Daca-l puneti pe Justin Parvu la Cotroceni,eu imi dau si viata pentru voi! doar ca asa ceva nu cred ca se poate.

    Apropos, un Guvern de unitate nationala nu credeti ca ar fi mai util astazi?

    sau un Prim-ministru ca Patriarhul Romaniei BOR?

    eu cred ca da.

  5. Puscasu Vlad Irimie says:

    Este bine ca domnul Roncea este pro-Romania.Asa si trebuie sa fie orice roman nascut aici in tara.

    Astazi e nevoie mai mult decat oricand de unitate nationala,si asta nu o pot face partidele politice ci un tehnocrat,dupa parerea mea,fie el din Armata Romana,fie din cadrul Bisericii.

    Ceea ce se intampla azi si de partea USL si de partea Parlamentului european e o rusine nationala.

    Cum l-au suspendat pe Basescu,hop si leul a scazut aducand inflatia,implicit preturi diferite,si paguba.

  6. geo says:

    Basescu “a schimbat tabara” in 2004. Sau in 1990.
    Si nu, nu e bine sa fie patriarhul prim-ministru. ar fi bine sa fie partriarh, daca s-ar putea, ca sa avem si noi pe cineva pe lume… Ca de aia a lasat Iisus pastori duhovnicesti. Daca nu considera ca e nevoie de patriarh, nu facea ierarhie sacramentala, ne lasa singuri pe lume cum suntem acum

  7. Miticul Popescu says:

    Puşcaşule stai şi nu te grăbi să slobozi puşca!
    Când io şi Roncea ne băteam cu PSD-ul şi când eu îl înjuram pe porcul de Patriciu vedea-l-aş mort în cele mai mari chinuri, Monica Macovei Gherghescu şi monseur Picioruş (ăla de zice lumea că l-a faultat pe Cristi Panait) făceau cură de urină în gaşca de smintiţi ai lui Gregorian Bivolaru.
    Eu niciodată nu am spus că USL-ul este cu stea în frunte şi potcoave de argint!
    Eu am spus că Monica Macovei-Gherghescu (fostă procuroare comunist, securistă fiică de securist care şi-a schimbat religia, fostă actriţă porno în dosul operei, traficantă de armament, beţivă notorie) nu are ce căuta lângă Băsescu! Nici ea nici mafia pe care o conduce!
    Privitor la americani, eu să ştii că aştept americanii! Nu pe Soroş! Şi nici Behtelu’!
    Aştept şi Europa! Dar nu-l aştept pe Barosso cu afacerile lui!
    De fapt am şi scris mai sus asta:
    “EUROPA NU ESTE MONICA MACOVEI BĂSESCULE!
    AMERICA NU ESTE MONICA MACOVEI BĂSESCULE!”
    ştiut fiind că madama Macovei se află în intense şi profitabile relaţii de afaceri cu Soroş şi cu Barosso.
    😉 😉 😉
    Guvern de uniune naţională?
    Hmmmmm, aceeaşi Mărie cu altă pălărie!
    ROMÂNIEI ÎI TREBUIE UN GUVERN DE POLITICIENI CINSTIŢI!
    Întrebarea este:
    DE UNDE LUĂM NIŞTE POLITICIENI CINSTIŢI?
    😉 😉 😉

    PS Cu revenirea lui Traian Băsescu la Cotroceni io zic să mai aştepţi!
    😉 😉 😉

  8. VR says:

    Am facut aceasta precizare pentru cei care nu se obosesc sa citeasca ce am scris, intr-o ordine cronologica. M-am gandit ca, nefiind obisnuiti cu alfabetul si cuvintele, le e mai usor cu imaginea.

    Dupa cum se vede, in ciuda jocului sau actoricesc aproape perfect, s-a dovedit pana la urma ca Basescu cel real nu era cel din rolul de roman.

    Mai fac o precizare, pentru ca am primit tot felul de atacuri jegoase din partea armatei de ciumpalaci hipnotizati bivolarieni ai suspendatului: sunt dispus sa le raspund, punct cu punct, atata timp cat urmeaza un fir logic, se folosesc de argumente si semneaza cu numele lor real, asumandu-si propria identitate si responsabilitatea celor spuse.

    Curajosilor tradatori ai Romaniei din tabara lui Basescu, care si-au facut schimbare de rect cu propria gura, le transmit sa-si trimita anonimele de tip enkavedist direct in cartierul tiganesc unde si-a instalat suspendatul cortul. Sunt convins ca vor fi apreciate si poate pupa si ei ceva, ori vreo gura de canal ori vreun post de purtatori de OB-uri si pampersi pentru gaurile prealargite ale pidosnicilor ungureni.

  9. Puscasu Vlad Irimie says:

    stimate frate Roncea,

    eu niciodata nu voi sustine USL si guvernul POnta,dintr-un motiv foarte simplu: tovarasa ROVANA PLUMB mare ministra a mediului in cabinetul PONTA,a fost cea mai fanatica sustinatoare a avortului prunc-uciderii in Romania,cand cu cateva luni in urma,nu mult timp! Sulfina Barbu a vrut sa interzica avortul,ma rog,sa faca o lege mai restrictiva,pentru ca NEAMUL NOSTRU sa nu mai aiba aceasta plaga pe constiinta.

    BOR si Justin Parvu,Patriarhul si credinciosii in mod normal ar fi trebuit sa o sustina pe doamna Barbu! De aceea PDL e mai bun.Dpdv spiritual acest aspect era foarte bine-venit.

    Pe de alta parte cooptarea UDMR in Guvern a fost o certitudine ca secuii NU vor obtine nici un fel de autonomie sau separare de Romania,inca de pe vremea lui Emil Constantinescu.Odata ce stau la ciolan,senatorii si deputatii UDMR devin mai romani decat romanii: au afaceri cu cherestea la Harghita, barouri de avocat marca ekstein kovacs(care a fost contra proiect poluator Rosia Montana!),marca Gyury Frunda!

    Cam asta vad eu: varianta posibila cea mai buna asta a fost!

    ceea ce a fost gresit fatal a fost legat de Fonduriile europene pentru Romania in general: daca le absorbea intr-o rata mai mare,nu atat privatii,cat primariile!!(macar alea PDL!),tara o ducea net mai bine!

    asta a fost o greseala,insa sunt convins 100 la 100 ca USL nu o va repara aceasta greseala,ci poate o va adanci!

    daca nu stiati,acuma FONDURIILE EUROPENE sunt blocate pentru tara!asta spune ceva in legatura cu USL?!?!?

    domnul RONCEA sa va deschideti o afacere,sa spunem o afacere cu stupi,o ferma ecologica si o mica fabricuta de prelucrare a lemnului.

    Credeti ca aveti sanse reale sa accesati un euro fond european?sunt convins ca nu.Nici dvs,nici eu,nici romanul de rand nu are sanse.Fonduriile sunt total blocate acuma.Pe viitor merge,daca vii cu spaga grasa la functionarii din ministerul IMM-uriilor,sa duca dosarul mai departe la Bucuresti.

    Cam astea sunt problemele din punctul meu de vedere.Raul cel mai mic pentru Romania a fost PDL.Acuma e razboi politic total.Bine macar ca nu e in strada ci la Parlament,Guvern si servicii secrete.

    Din pct meu de vedere,eu va doresc succes pe drumul care vi l-ati ales.Si in USL poate gasiti ceva patrioti,precum Dan Sova,insa el e cam singur pe acolo intr-o mare de comunisti inraiti marca ROVANA PLUMB(in numele libertatii de a ucide prunci,femeia poate face avort la liber,fara acordul nimanui).

    Acesta e punctul meu de vedere.Va doresc sanatate,si numai bine!

  10. VR says:

    Absolut de acord cu Dvs!
    Si eu ii dispretuiesc pe fiecare in parte: pe Ponta, la fel ca pe Ungureanu, pe Antonescu la fel ca pe Basescu, pe Oprescu la fel ca pe Iliescu.
    Sigur ca USL si PDL sunt aceeasi mizerie, cu aceeasi muma si acelasi tatuka: ambisexoasa Rusie, mascata in diverse forme: mai neoase sau mai “occidentale” – vezi Reteaua Soros. Diferenta e doar de amploare a gretii si de substanta a vomei.
    Ce e de facut? Dumnezeu stie!

  11. Puscasu Vlad Irimie says:

    @Popescu

    ti-am zis ca va reveni Basescu,acum ma crezi?

Leave a Reply

Powered by WordPress

toateBlogurile.ro

customizable counter
Blog din Moldova